Administratief medewerker binnendienst

Haal jij jouw energie uit administratief werk, ben je nauwkeurig en werk je graag samen in een team? Houd jij van overzicht, controle en orde en ben je op zoek naar een veelzijdige functie binnen een innovatieve organisatie? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste administratieve medewerker (en incidenteel weegbrug-medewerker) bij onze divisie Jansen Recycling B.V. die het huidige team komt versterken.

Wat ga je doen?

Bij de binnendienst verricht je administratieve werkzaamheden waarbij je primair verantwoordelijk bent voor alle werkzaamheden behorende bij het (verkoop) facturatie proces, daarnaast behoort tot jouw taken de administratieve afhandeling van de grensoverschrijdende afvaltransporten.

Daarbij kan het voorkomen dat je incidenteel wordt ingezet op de weegbruggen in het geval één van onze vaste krachten door ziekte of vakantie afwezig is.

De inhoud van de functie omvat:

 • Opstellen van verkoopfacturen;
 • Verwerking van verkoopfacturen;
 • Verzending en archivering verkoopfacturen;
 • Ontvangst- en verwerkingsmeldingen van grensoverschrijdende afvaltransporten.
 • Incidenteel in- en/of uitwegen van de vrachtwagens die namens de relaties de diverse afvalstromen komen aanleveren. Hierbij ben jij dan tijdelijk het vriendelijke en vrolijke aanspreekpunt voor de chauffeurs en transporteurs.

Jouw profiel:

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Communicatief sterk en sociaal vaardig;
 • Je gaat nauwkeurig en doel- en resultaatgericht te werk;
 • Kennis van het MS Office pakket ( Word, Excel en Outlook );
 • Kennis van het integraal ERP-systeem CLEAR is een pré;
 • Kennis van Engelse en Duitse taal is een pré.


Wie zijn wij?

Jansen B.V. is de verbindende naam achter een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur.

Onze divisie Jansen Recycling B.V. neemt steenachtige afvalstromen in en verwerkt deze tot herbruikbare bouwstoffen. Op haar locatie te Helmond wordt o.a. verontreinigde grond extractief gereinigd en op de locatie te Son wordt o.a. teerhoudend asfalt thermisch gereinigd.

Meer weten over wat wij doen? Neem een kijkje via: https://www.ajansenbv.com/recycling

 

Wat bieden wij:

Een baan voor een langere duur, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een passend salaris marktconform. Binnen onze organisatie bieden wij ruimte tot ontwikkeling en wordt onze cultuur als informeel ervaren.


Interesse?

We ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief onder vermelding van ‘administratief medewerker recycling’ t.a.v. Theo Fleerkamp naar HR@ajansenbv.com

Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.ajansenbv.com of zijn wij te bereiken op telefoonnummer 088-877 8778.

 

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier