Administratief Medewerker (moerdijk)

Spreekt het vervullen van een uitdagend financieel fundament met het oog op vele facetten binnen de bedrijfsvoering jou aan? Dan zoeken wij jou als Administratief Medewerker!

 

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker binnen Jansen Shredder Recycling B.V. ben je verantwoordelijk voor financiële werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Je draagt zorg voor financiële processen, en rapporteert aan het hoofd Finance.

  • Uitvoeren van operationele financiële activiteiten en verzorgen van de periodeafsluiting;
  • Opstellen van periodieke financiële managementrapportages;
  • Voorbereiding, bijdrage leveren aan en uitvoering jaarrekening;
  • Samenwerken binnen het Finance team.

 

Wat bieden wij jou?

Een werkplek binnen een groeiende organisatie die vol in ontwikkeling is. Je gaat bij A. Jansen B.V. aan de slag op de afdeling administratie & control.

  • Afwisselende brede functie;
  • Passend, marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Op basis van een fulltime dienstverband (40 uur) 24 vakantiedagen en 5 ATV dagen.
beton breda

Wie ben jij?

Door jouw ervaring weet je goed prioriteiten te stellen. Je gaat graag ondernemend en proactief te werk waardoor geen uitdaging voor jou te groot is. Zorg dragen voor de resultaten die je oplevert is voor jouw van belang.

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

 

Wie zijn wij?

Bij A. Jansen B.V. kom je terecht in een echt familiebedrijf met een no-nonsense cultuur, waar collega’s voor elkaar klaar staan. je krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven en om door te groeien. dat is een baan om op te bouwen.

Wij werken met ongeveer 400 medewerkers aan duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één dak en circulair met elkaar verbonden.

 

Interesse in deze vacature?

Stuur jouw cv en motivatie onder vermelding van Administratief Medewerker (Moerdijk) naar hr@ajansenbv.com ter attentie van de HR Manager of solliciteer via de onderstaande button.

 

Solliciteer direct

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier