Allround Monteur Betoncentrales

Bij Jansen Beton B.V. zijn we op zoek naar een Allround Monteur voor onze betoncentrales.

Binnen deze functie ben jij ervoor verantwoordelijk dat onze betoncentrales operationeel zijn en dat ook blijven. Ook draag jij de zorg voor het preventief en reactief onderhoud hiervan.
Je zal jouw werkzaamheden op verschillende locaties uitvoeren zoals Son, Amsterdam, Helmond, Tilburg en Etten-Leur.

Het betreft een zelfstandige functie waarbij je af en toe samen zal werken met een collega. De installaties waarvoor je gaat werken bevatten verschillende silo / trechters met verschillende grondstoffen (water, zand, grind, cement). Deze grondstoffen worden gemengd tot een eindproduct en in vrachtwagens geladen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van mengers, transportbanden, elektromotoren en pomp-, hef-, grijp-,knijp- en aandrijfinstallaties, evenals uiteenlopende productiemachines of productielijnen. De werkzaamheden kunnen hierbij van mechanische, hydraulische, pneumatische of elektrotechnische aard zijn.

Het is belangrijk dat je zelf storingen kan opsporen, analyseren en verhelpen. Af en toe is het ook nodig om bepaalde onderdelen aan elkaar te lassen, ervaring met laswerkzaamheden is dus een vereiste. Ook is het erg van belang dat je veilig kunt werken. Je werkt namelijk met grote machines waar verschillende onderdelen met elkaar in verbinding staan. Wanneer je aan de ene kant van de machine wat aanpast, heeft dat vaak gevolgen voor een ander deel van de machines. Het is belangrijk dat je dit op een juiste manier kan analyseren en aan kan pakken. Ook kan het soms voorkomen dat er niet geplande complicaties ontstaan die direct opgelost dienen te worden door jou.

Jouw profiel:

  • Je beschikt over relevante werkervaring en eventueel een technische vooropleiding;
  • Je hebt ervaring met werkzaamheden van mechanische, hydraulische, pneumatische of elektrotechnische aard;
  • Je bent stressbestendig en flexibel ingesteld;
  • Je hebt ervaring met laswerkzaamheden;
  • Je hebt een VCA basis of VOL certificaat;
  • Je kant technische tekeningen lezen en maken;
  • Je beschikt over een BE,C of CE rijbewijs.
We zijn altijd op zoek mensen. Hoog of specialistisch opgeleid, met of zonder ervaring. Als je de juiste drive maar hebt.

 Wij bieden:
Binnen onze organisatie is er veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling binnen een informele en dynamische omgeving. Je ontvangt een marktconform salaris.

Over ons:
Het familiebedrijf A. Jansen B.V. bestaat uit een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van grond- en sloopwerken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, beton, betonwaren en transport & verhuur. Het bedrijf telt 300 medewerkers en groeit nog steeds.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier