Bedrijfsleider Transport & Verhuur

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie waar je centraal staat tussen het personeel en het management? Wij zijn op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider bij onze divisie Transport & Verhuur!

Wat ga je doen?

Als bedrijfsleider van onze transport divisie geef jij de dagelijkse leiding aan de gehele business unit. Hierbij draag jij zorg voor het efficiënt aansturen van het dagelijks onderhoud van de voertuigen en coördineer jij het productieproces van de businessunit op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Jij ziet er op toe dat productiedoelstellingen worden behaald en weet maatregelingen te treffen en plannen te maken bij het invoeren en optimaliseren van deze doelen.

Opgesomd ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het formuleren van businessplannen/strategieën en deze vertalen naar een concreet beleid en operationele doelstellingen;
  • Het signaleren en rapporteren van actuele ontwikkelingen in de markt;
  • Het begeleiden en ondersteunen van uitvoerend personeel en het voeren van de jaarlijkse functionering- en beoordelingsgesprekken;
  • Een actieve rol aannemen in het werven en selecteren van nieuw personeel in samenwerking met de afdeling HR.

 

 

Wie ben jij?

Jij bent betrokken en kunt in overtuigende en effectieve wijze communiceren met zowel collega’s als externe relaties. Ook kun je complexe situaties in goede banen leiden en bijsturen wanneer nodig. Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Je bent zelfstandig ingesteld en weet actie te ondernemen wanneer nodig.

Het signaleren van problemen en mogelijke oorzaken, het herkennen van belangrijke informatie en verbanden leggen tussen gegevens is voor jou geen probleem. Hiernaast beschik jij over uitstekende leiderschapskwaliteiten waarbij je sturing en handhaving kunt bieden en samenwerkingsverbanden weet te creëren om een beoogd doel te bereiken.

Verder beschik jij over:

  • Minimaal 5 – 7 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring in de branche;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Relevante beroepsopleiding.

 

Over ons

Jansen B.V. bestaat uit 5 divisies met activiteiten op het gebied van beton, grond- en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur.

De divisie Transport & Verhuur beschikt over een eigen wagenpark en werkplaats. Hiermee besparen we tijd en brandstof doordat we met eigen transport de diverse schakels in de circulaire keten met elkaar kunnen verbinden. Zo transporteren we zelf de bouwmaterialen, voeren sloopafval af en beschikken we onder andere over betonpompen en -mixers die we ook verhuren. Omdat duurzaamheid belangrijk is voor A. Jansen B.V. hebben we in 2020 de overstap gemaakt naar Biodiesel.

Interesse in deze vacature?

Herken jij je in dit profiel en heb je direct zin om aan de slag te gaan? Wij komen graag met jou in contact! Stuur jouw cv en motivatie onder vermelding van Bedrijfsleider Transport t.a.v. Theo Fleerkamp naar hr@ajansenbv.com. Voor meer informatie kun je ons bereiken via 088- 877 87 78.

 

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier