Commercieel Medewerker Binnendienst

Beschik jij over een oplossingsgerichte instelling en ben je sterk in klantcontact? Wij zoeken een commercieel medewerker binnendienst bij onze divisie Jansen Beton B.V.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Binnendienst Betonmortel ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van binnenkomende bestellingen voortkomend uit onze webshop, 123betonbestellen.nl. Jij draagt zorg voor de contacten tussen opdrachtgever en de (externe) planning betonmortel van Jansen Beton en andere leveranciers. Daarnaast beheer jij de webshop 123betonbestellen.nl. Ook ondersteun je de commerciële activiteiten van de accountmanagers in de regio Brabant. Je bent in staat om bestaande en nieuwe klanten te woord te staan en te adviseren.  Naast een zelfstandige functie, wordt ook van je verlangt dat je kunt inspringen als planner voor het correct aannemen van orders voor de levering van betonmortel. Aan jou de taak om de klantbehoefte helder te krijgen door goed door te vragen en vervolgens een passend advies te geven.

Opgesomd zijn jouw kerntaken en verantwoordelijkheden:

  • Binnenkomende prijsaanvragen in behandeling nemen;
  • Het maken van offertes, prijsafspraken vastleggen en naleven;
  • Beheer van de online inkomende betonbestellingen via 123betonbestellen.nl;
  • Doelmatig en efficiënt klantencontact;
  • Oplossen van voorkomende afwijkingen /problemen ;
  • Ondersteunen van de planning betonmortel;
  • Het ondersteunen van de buitendienst.

Jouw kennis en vaardigheden

Je hebt een servicegerichte en commerciële instelling. Daarbij kun je snel schakelen en denken in oplossingen. Verder beschik jij over:

• Minimaal MBO werk- en denkniveau;
• Affiniteit met de bouw;
• Geen negen tot vijf mentaliteit;
• Een commerciële en stressbestendige instelling;
• Enkele jaren ervaring als commercieel medewerker.

 

Hier ga je aan de slag

A. Jansen B.V. bestaat uit 5 divisies met activiteiten op het gebied van beton, grond- en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur.

De divisie Beton levert vanuit meerdere productielocaties in Noord-Brabant en Amsterdam betonmortel aan diverse doelgroepen en segmenten, zoals aannemers, particulieren, vloerenbedrijven, funderingsbedrijven en de wegenbouw. Op het gebied van duurzame betonmortel hebben we een voortrekkersrol. Hiervoor passen we zoveel mogelijk hergebruikte grondstoffen toe. Bij Jansen Beton zijn we altijd in ontwikkeling en zoeken we naar mogelijkheden voor beton(producten) met een zo laag mogelijke milieubelasting, duurzaam en innovatief.

Interesse?

Pas jij volledig in het plaatje dat wij zoeken? Reageer dan snel! Wij ontvangen graag jouw motivatie en cv via hr@ajansenbv.com onder vermelding van ‘sollicitatie commercieel medewerker binnendienst’. Voor vragen mag je contact opnemen met Theo Fleerkamp via 088 – 877 87 78.

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier