Coördinator Grondstofstromen (Son)

Houd jij van controle en bewaar je graag het overzicht? Heb je ervaring in een leidinggevende rol in de recycling? Bekijk dan snel onze vacature!


Wat ga je doen?
Als coördinator grondstofstromen bij Jansen Recycling B.V. sta jij in het centrale middelpunt op ons terrein in Son. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van medewerkers van jouw eigen team in onze glashal, schrootloods en wasstraat. Echter dien jij als centraal aanspreekpunt voor alle divisies die te maken hebben met activiteiten op ons terrein. Met jouw helikopterview weet je alle activiteiten op ons terrein in goede banen te leiden.


Opgesomd bestaan jouw taken uit:

  • Het coördineren van alle activiteiten op ons terrein en het aansturen van personeel;
  • Het maken van controlerondes over het terrein en het tijdig signaleren van complicaties. Je bent in staat om eventuele complicaties zelf op te lossen maar wanneer nodig weet je tijdig te schakelen met de collega in kwestie of een externe partij;
  • Het aansturen en coördineren van alle medewerkers en hun werkzaamheden op het terrein. Je dient hier vaak als eerste aanspreekpunt. Voor jouw eigen team ben je als leidinggevende verantwoordelijk voor verschillende activiteiten zoals de werving- en selectie en het verzuim in samenwerking met HR;
  • Het aansturen van de activiteiten rondom de aanvoer en afvoer van afval- en grondstoffen evenals de activiteiten van de zand- en grindwasinstallatie;

 

Jouw profiel:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in soortgelijke branche;
  • Ervaring met het Hilti systeem is een pré;
  • Je bent flexibel ingesteld, communicatief sterk en beschikt over een oplossingsgericht vermogen;
  • Je beschikt over een VCA-VOL certificaat of bent bereid deze te behalen.

Wie zijn wij?

A. Jansen B.V. is de verbindende naam achter een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur.

Onze divisie Jansen Recycling B.V. neemt steenachtige afvalstromen in en verwerkt deze tot herbruikbare bouwstoffen. Op haar locatie te Helmond wordt o.a. verontreinigde grond extractief gereinigd en op de locatie te Son wordt o.a. teerhoudend asfalt thermisch gereinigd.

Mee weten over wat wij doen? Neem een kijkje via: https://www.ajansenbv.com/recycling

 

Wat bieden wij:

Een baan voor een langere duur, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een passend salaris marktconform. Binnen onze organisatie bieden wij ruimte tot ontwikkeling en wordt onze cultuur als informeel ervaren.


Interesse?

Dan kan je jouw CV en motivatiebrief inzenden onder vermelding van ‘coördinator grondstofstromen’ t.a.v. Theo Fleerkamp naar HR@ajansenbv.com of solliciteer via onderstaande button.

Voor meer informatie kan je kijken op onze website www.ajansenbv.com of zijn wij te bereiken op telefoonnummer 088-877 8778.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier