EVOA Coördinator

 

Voor de import en export van minerale afvalstromen is Jansen Recycling BV op zoek naar een:

EVOA coördinator

Je werkt in het kader van de Europese Verordening voor de Overbrenging van Afvalstoffen (EVOA) en de Nederlands wet- en regelgeving, zoals het Landelijk Afvalbeheer Plan (LAP3).

Je bent het aanspreekpunt voor buitenlandse relaties die afval naar Jansen Recycling B.V. willen overbrengen, je zorgt dat zij de juiste informatie over o.a.de verwerkingstechniek binnen Jansen in hun aanvragen kunnen insluiten. Je voert in- en extern overleg, onderhoudt contact met aanvragers en indien noodzakelijk met de binnenlandse- en buitenlandse autoriteiten. Als lid van het team denk je actief mee over de ontwikkeling en het verbeteren van interne werkprocessen. Eigen initiatief en innovatief denken (out of the box) wordt op prijs gesteld. Van jouw ervaren collega’s leer je on the job alle ins en outs op het gebied van de regelgeving voor grensoverschrijdende afvaltransporten.

In het team staat samenwerken, samen leren, en plezier in het werk centraal.

De snelheid waarmee regelgeving kan veranderen zorgt voor de nodige dynamiek in jouw rol. Een voorbeeld hiervan is het tijdelijke importverbod voor het verbranden van buitenlands afval in Nederland. Alle invoervergunningen voor het verbranden van buitenlands afval in Nederland werden geweigerd. Een paar maanden later werd het importverbod weer opgeheven. Dit alles raakte het werk van Jansen Recycling B.V. en er moest snel worden geacteerd.

Overige taken zijn:

  • de administratieve afhandeling van de kennisgevingen (aanmelding, ontvangst- en verwerkingsmeldingen);
  • je bent contactpersoon voor de logistieke afhandeling van alle buitenlandse afvalstromen, zowel extern als intern.

 

Profiel van de geschikte kandidaat:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur richting Milieukunde;
  • Je hebt interesse in de regelgeving rondom het onderwerp afvalstoffen;
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en hebt een goede beheersing van de Engelse taal; kennis van de Duitse taal is een pré;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent een team-player;
  • Je bent flexibel en schakelt makkelijk als omstandigheden veranderen;
  • Je bent in staat jouw planning af te stemmen op de wettelijke termijnen en kan prioriteiten stellen;
thermische reiniging Jansen Recycling elimineert invasieve exoot
We zijn altijd op zoek naar mensen. Hoog of specialistisch opgeleid, met of zonder ervaring. Als je de juiste drive maar hebt.

Hier ga je aan de slag:

Het familiebedrijf A. Jansen B.V.  bestaat uit een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van grond- en sloopwerken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, beton, betonwaren en transport & verhuur. Het bedrijf telt 300 medewerkers en groeit nog steeds.

 

Heb je interesse in of vragen naar deze vacature? Stuur dan jouw cv en sollicitatiebrief onder vermelding van ‘Sollicitatie EVOA Coördinator’ naar tfleerkamp@ajansenbv.com of bel naar

088 877 87 78 en vraag naar Theo Fleerkamp voor meer informatie.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier