Financial controller

Ben jij een daadkrachtige en ondernemende Financial Controller die op zoek is naar een uitdagende baan binnen een groeiend familiebedrijf? Dan is deze functie iets voor jou!

 

Wat ga je doen?

In de functie van Financial Controller binnen het familiebedrijf A. Jansen B.V. ben je sparringpartner voor de business unit recycling, inzake alle omzet en kosten gerelateerde zaken en geef je gevraagd en ongevraagd advies.

 

Wat ga je doen?

Je gaat binnen A. Jansen B.V. aan de slag op de afdeling administratie & control. Binnen de afdeling zal jouw brede pakket aan werkzaamheden onder andere bestaan uit het uitvoeren van operationele en financiële activiteiten, en het verzorgen van de periodeafsluiting. Om jezelf te kunnen ontwikkelen binnen de organisatie zullen directe en indirecte collega’s je hierbij ondersteunen. Naarmate de tijd vordert kan jouw takenpakket uitgebreid worden en liggen er zeker doorgroeimogelijkheden.

  • Zorg dragen voor werkzaamheden inzake facturatie;
  • Opstellen van periodieke financiële managementrapportages;
  • Voorbereiding en uitvoering jaarrekening;
  • Samenwerken binnen het Finance team, evenals collega’s van andere vestigingen.

 

Wat bieden wij jou? 

Jij zal als Financial Controller een werkplek krijgen binnen een groeiende organisatie die vol in ontwikkeling is, op een afdeling met behulpzame en betrokken collega’s. Op die werkplek zal je een afwisselende functie vervullen, waar een marktconform salaris aan gebonden is. Tevens zijn secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing, waarbij gedacht kan worden aan ruime aantallen vakantie- en ATV dagen.

 

Wie ben jij?

Als Financial Controller ga je graag ondernemend en proactief te werk, geen uitdaging is voor jou te groot. Je draagt zorg voor de resultaten die je oplevert en bent in staat balans te vinden tussen zelfstandig werken en adviserende activiteiten.

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;

 

Wie zijn wij?

Het familiebedrijf A. Jansen B.V. bestaat uit een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, en transport en verhuur. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 300 medewerkers aangevuld met een flexibele schil van medewerkers.

 

Interesse in deze vacature?

Stuur je CV en motivatie onder vermelding van Financial Controller naar hr@ajansenbv.com t.a.v. Theo Fleerkamp, HR Manager. Voor meer informatie zijn we te bereiken via 088-877 87 78.

 

Solliciteer direct

 

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier