Grond- en Sloopwerken

Met ruim 40 jaar ervaring, staat Jansen Infra garant voor een vakkundige uitvoering van alle soorten grond- en sloopwerken.

Sloopwerk
Wij verzorgen de complete sloop van oude fabrieks- en kantoorpanden, flatgebouwen, huizen en complete woonwijken. Onze werkwijze is gecertificeerd met het SVMS certificaat voor veilig en milieukundig slopen. Dit toont aan dat u met Jansen Infra verzekerd bent van een betrouwbare partner voor uw sloopproject.

Asbestsanering
Ook de asbestsanering kunnen wij volledig voor uw verzorgen. Hiervoor zijn we gecertificeerd met het SCA certificaat voor asbestverwijdering. De aangetroffen asbest wordt door ons opgeruimd en afgevoerd naar een erkende stortplaats.

Grondwerk
Van afgraven van grond tot het bouw- en woonrijp maken van terreinen. Voor alle soorten grondwerk kunt u bij ons terecht. Met modern materiaal en ruime ervaring, hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Bodemsanering
Bodemsanering wordt door Jansen Infra, in het bezit van de juiste certificaten,  op correcte wijze uitgevoerd. Het afgraven en aanvullen van de bodem wordt verricht door vakbekwame medewerkers.

Inlichtingen
Meer weten over onze activiteiten op het gebied van grond- en sloopwerken? Neem contact op met één van onze medewerkers via +31 (0)88 877 87 38 of stuur een mail naar  info@ajansenbv.com. Wij denken met u mee.

Grondverzet


Sloopwerk