KAM Coördinator

Heb jij een passie voor veiligheid, sta je stevig in je schoenen en heb je ervaring en affiniteit met (interne) audits in het kader van de NEN 9001 & 14001? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Als KAM coördinator ben je samen met jouw directe collega op zowel operationeel als strategisch niveau bezig om je in te zetten om de kwaliteit arbo- en milieudoelen binnen onze organisatie.

Jij brengt in deze functie de benodigde kennis van wet- en regelgeving met je mee en ook ben je op de hoogte van de normen op KAM gebied. Binnen onze organisatie ben jij in staat om te adviseren en de benodigde acties te coördineren, implementeren en bewaken. Binnen deze afwisselende baan werk jij samen met de verschillende bedrijfsonderdelen verspreid over onze locaties in Nederland wat veel variatie biedt. Geen dag is voor jou hetzelfde. In jouw rol ben je in staat om de vertaalslag van het beleid te over te brengen naar de praktijk. Hiernaast houd jij je bezig met verschillende certificeringen waaronder het uitvoeren van interne audits. Ook het updaten en bewerkstelligen van onze toolboxen en alle zaken voortkomend vanuit de safety culture ladder valt onder jouw verantwoordelijkheid.

 

Jouw werkzaamheden opgesomd zijn onder andere:

 • Zorg dragen voor het opzetten, implementeren, uitvoeren, beheersen en verbeteren van het KAM beleid in de organisatie;
 • Doelgericht bezig zijn met verbeteren van de arbeidsomstandigheden, de kwaliteit van de processen en het verhogen van het bewustzijn ten aanzien van kwaliteit, arbo- en milieuaspecten;
 • Gevraagd en ongevraagd adviseren en informeren van directie, management en personeel omtrent trends en ontwikkelingen op het gebied van KAM;
 • Je adviseert en informeert de (direct) leidinggevenden ten behoeve van het nakomen van eisen uit arbowet- en regelgeving, kwaliteits- en milieunormen en faciliteert bij het uitvoeren van hieruit voortvloeiende KAM taken.
 • Verder zijn er diverse taken waarbij je KAM op de kaart zet; zo voer je (interne) audits uit en/of bent hierbij betrokken. Je voert taken voortvloeiend uit de audits uit en beheert het kwaliteitsmanagementsysteem en –handboek;
 • Het bijhouden van normeringen en protocollen; zoals NEN 9001, NEN 14001, VCA**, BRL’s 7000, 9335, gericht op beton, grondbank en grondreiniging.

 

Wie ben jij?

Jij bent een doorzetter en gaat resultaatgericht te werk. Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig werken. Je beschikt over goede kennis van wet- en regelgeving die betrekking heeft op kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu.

 

Verder beschik jij over:

 • Enkele jaren werkervaring in soortgelijke functie;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Een MVK of HVK diploma;
 • Kennis van de NEN 9001, NEN 14001 en relevante BRL -normen;
 • Een communicatief-vaardige en flexibele instelling;
 • Een hands-on mentaliteit.

 

Wie zijn wij?

Wij bieden concrete oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Denk hierbij aan bodemsanering, recycling, wegenbouw. We zijn bovendien producent van betonmortel en zand. Dat we in Nederland zuinig moeten zijn op onze natuurlijke grondstoffen weten wij als A. Jansen B.V. als geen ander. De afgelopen decennia hebben wij onze verschillende bedrijfsactiviteiten omgebouwd tot één efficiënte, circulaire keten. Hierdoor zijn wij in staat om reststromen uit bouwprojecten te recyclen en te reinigen, waardoor deze hergebruikt kunnen worden als gecertificeerde, secundaire grondstoffen voor onze betonmortel.

A. Jansen B.V. bestaat dit jaar al 50 jaar! Je komt terecht in een organisatie waar sprake is van een familiecultuur waar ruimte is voor eigen initiatieven. Daarnaast bieden we graag doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen.

 

Interesse in deze vacature?

Herken jij je in dit profiel en heb je direct zin om aan de slag te gaan? Wij komen graag met jou in contact! Stuur jouw cv en motivatie onder vermelding van KAM Coördinator t.a.v. Theo Fleerkamp naar hr@ajansenbv.com of maak gebruik van onderstaande sollicitatiebutton. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de vacature? Neem dan contact met ons op via (0)88 877 87 78.

Solliciteer direct

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier