KAM stage – Integrale Veiligheid (Son)

A. Jansen B.V. is op zoek naar een meewerk stagiair(e) vanaf februari 2022 om onze KAM afdeling te versterken.

Als KAM stagiair(e) zal je jouw steentje bijdragen om de veiligheidscultuurladder tot een volgend niveau te brengen. Hierbij zal je inventariseren wat er op dit moment al ligt, analyseer je deze informatie en bekijk je wat er nog mist en wat er ge-update dient te worden. Je zal hierbij regelmatig de werkvloer opgaan om met verschillende collega’s te spreken om input te verzamelen. Doordat de veiligheidscultuur ladder veel verschillende veiligheidsaspecten omvat, zal jouw stage erg gevarieerd zijn waardoor je veel kunt leren. Uiteraard is er ruimte om aan jouw onderzoek te werken.

Jij:

  • Volgt een opleiding op het gebied van veiligheidskunde of een soortgelijke opleiding;
  • Hebt affiniteit met audits;
  • Hebt een sensorisch vermogen en bent communicatief vaardig;
  • Gaat nauwkeurig en doel- en resultaatgericht te werk;
  • Bent een echte teamplayer.

 

Het hebben van een rijbewijs en een auto is een pré.

Wat bieden wij jou?

Tijdens jouw stage krijg je een ervaren medewerker als praktijkbegeleider die ook ervaring heeft met het begeleiden van stagiaires. Je komt terecht in een warme familiecultuur waar veel valt te leren. Ook ontvang je een passende stagevergoeding.

Over onze organisatie

Het familiebedrijf A Jansen bestaat uit een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, en transport en verhuur. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 300 medewerkers aangevuld met een flexibele schil van medewerkers.

Heb je interesse in of vragen naar deze vacature? Stuur dan jouw cv en sollicitatiebrief naar hr@ajansenbv.com of bel naar (0)88 877 87 78 en vraag naar Margot van Laar voor meer informatie.  Solliciteren kan ook via onderstaande button.

 

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier