Stage Kwaliteit | Integrale Veiligheid

 

De stage

Zit jij in het derde jaar van de opleiding Integrale Veiligheid en gaat jouw interesse uit naar het waarborgen van kwaliteit binnen organisaties? Jansen B.V. is op zoek naar een stagiair(e) vanaf februari 2021 om onze KAM afdeling te versterken.

Jouw taken:

Op dit moment worden er verschillende kwaliteitssystemen en handboeken gebruikt binnen A. Jansen B.V. en haar divisies. Aan jou de taak om dit te stroomlijnen zodat dit voor alle divisies gestandaardiseerd wordt. Hierbij zul je rekening moeten houden met verschillende BRL en ISO normeringen. Het is mogelijk om jouw taken verder uit te breiden aan de hand van waar jouw interesse ligt.

Stagiair KAM / Integrale veiligheid
We zijn altijd op zoek naar mensen.
Hoog of specialistisch opgeleid, met of zonder ervaring.
Als je de juiste drive maar hebt.

Jij:

  • Volgt een opleiding op het gebied van veiligheidskunde of een soortgelijke opleiding;
  • Hebt affiniteit met normeringen;
  • Hebt een sensorisch vermogen en bent communicatief vaardig;
  • Gaat nauwkeurig en doel- en resultaatgericht te werk;
  • Bent een echte teamplayer.

Het hebben van een rijbewijs en een auto is een pré.

Wat bieden wij jou?

Tijdens jouw stage krijg je een ervaren medewerker als praktijkbegeleider die ook ervaring heeft met het begeleiden van stagiaires. Je komt terecht in een warme familiecultuur waar veel valt te leren. Ook ontvang je een passende stagevergoeding.

Over onze organisatie

Het familiebedrijf A Jansen bestaat uit een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, en transport en verhuur. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 300 medewerkers aangevuld met een flexibele schil van medewerkers.

 

Heb je interesse in of vragen naar deze vacature? Stuur dan jouw cv en sollicitatiebrief naar mvlaar@ajansenbv.com of bel naar 088 877 87 78 en vraag naar Margot van Laar voor meer informatie.

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier