Marketing & Sales Stage

Is marketing en sales echt jouw ding? En geeft het formuleren en uitvoeren van een marketingplan jou energie? Dan is deze stage iets voor jou!

 

Wat ga je doen? 

Vanuit jouw ondersteunende rol binnen het marketing team als stagiair(e) voor A. Jansen B.V. ga je aan de slag met het opstellen en uitvoeren van een marketingplan voor de divisie betonwaren. Hiervoor haal je input op bij verschillende collega’s, met name de accountmanagers die actief zijn in ons werkgebied. Je brengt onder andere in kaart welke vragen er spelen bij onze (potentiële) klanten en waar kansen liggen. Deze input vertaal je naar concrete acties voor onze (online) kanalen. Daarnaast ondersteun je in de uitvoering van het plan, zoals content creatie voor social media, en analyseer je welke effecten dit heeft.

 

Wanneer is deze stage iets voor jou?

  • Je hebt affiniteit met social media;
  • Je beschikt over een kritische blik. Jij vindt dat domme vragen niet bestaan en je durft door te vragen om de essentie naar boven te halen. Je hebt hierin een goede overtuigingskracht richting je collega’s;
  • Je bent creatief en analytisch;
  • Je volgt een aansluitende HBO opleiding op het gebied van online marketing, communicatie, commerciële economie of soortgelijk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
  • Je bent woonachtig in de regio;
  • Het is een pré wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto tot je beschikking hebt.

 

Hier ga je werken als stagiair(e) Marketing & Sales:

A. Jansen B.V. biedt concrete oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. We hebben alle disciplines onder één dak en hanteren een onderscheidende circulaire bedrijfsvoering. Ons hoofdkantoor, en tevens jouw standplaats, is gevestigd in Son. Je komt terecht in het marketingteam waar je nauw gaat samenwerken met de divisie betonwaren binnen de organisatie.

 

Wat bieden we je?

Je krijgt een inspirerende en afwisselende stage met goede begeleiding van ervaren marketingspecialisten, waarin je van toegevoegde waarde kan zijn voor de organisatie. Je komt terecht in een informele werksfeer en een warme familiecultuur waar veel valt te leren. Uiteraard ontvang je een passende stagevergoeding (van €350 per vier weken, op fulltime basis).

 

Interesse? Waar wacht je nog op!

Stuur jouw motivatie en CV onder vermelding van ‘Stagiair(e) Marketing & Sales’ naar hr@ajansenbv.com.  , of solliciteer via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie mag je vragen naar HR via 088-877 8778.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier