Medewerker Constructie Werkplaats

Wat ga je doen?

Als medewerker constructie werkplaats verricht je verschillende voorkomende laswerkzaamheden aan machines en installaties. Je werkt hierbij zelfstandig naar aanleiding van opdrachten die je krijgt van de chef of van de meewerkend voorman constructiewerkplaats. Je bent betrokken bij het ontwerpen en realiseren van staalconstructies en assisteert de monteurs en chef werkplaats bij het verrichten van allerlei voorkomende voren van onderhoud aan materieel. Ook voer je opdrachten uit ter reparatie aan plaatwerk of constructiedelen van vrachtauto’s. Tijdens jouw werkzaamheden beoordeel je de staat van materialen en schakelt met jouw leidinggevende wanneer materiaal aan vervangen toe is. Ook ben je in staat om eenvoudige en ook meer complexe tekeningen te lezen en kan jouw hulp ingeschakeld worden bij klein onderhoud aan inventaris en bedrijfsgebouwen.

Verder ben jij verantwoordelijk voor:

  • Een correcte opslag van alle hulpmiddelen en stoffen waar gebruikt van wordt gemaakt bij de laswerkzaamheden;
  • Het onderhoud van de lasapparatuur;
  • Het leveren van een bijdrage aan een goed eindresultaat in samenwerking met jouw collega’s van de constructiewerkplaats.


Hier ga je aan de slag

A. Jansen B.V. is een familiebedrijf. We zijn sinds 1971 actief en van eenmanszaak uitgegroeid tot financieel gezond concern met ruim 320 medewerker. Wij zorgen er met onze producten en diensten voor dat bouwprojecten efficiënt en op een duurzame manier succesvol worden. Met vijf divisies en zeven vestigingen. Zo hebben we in de afgelopen decennia een efficiënte keten opgebouwd met activiteiten op het gebied van sloopwerken, sanering, recycling, infra en beton. We hebben een aantal revolutionaire producten ontwikkeld en een modern machinepark opgebouwd met onder meer een geavanceerde thermische reinigingsinstallatie.

Wie ben jij?

Je beschikt over de nodige kennis van autoplaatschades en constructies en ook omtrent de toepassing bij het uitdeuken, streken en vormen van platen.Ook heb je kennis en ervaring van bediening van verschillende machines zoals boor-, slijp-, zaag- en decoupeermachines. Verder beschik je over enige kennis van motorvoertuigentechniek. Je ziet werk liggen en neemt het initiatief om dit op te pakken. Ook kun je goed schakelen en ben je communicatief vaardig.

Jij:

  • Bent in staat tekeningen te lezen en interpreteren;
  • Bent sociaal- en communicatief vaardig en vind je het prettig om samen te werken in een team;
  • Hebt een flexibele instelling en hebt kennis van de Nederlandse taal;
  • Beschikt over een lasdiploma en VCA;
  • Hebt enige ervaring met metaalbewerking;
  • Beschikt over een Rijbewijs B.

Wat we jou bieden
Een afwisselende baan binnen een informele en levendige werksfeer. Met daarbij marktconform salaris binnen een groeiende onderneming.

Interesse?

Stuur dan jouw cv en motivatie naar hr@ajansenv.com t.a.v. Theo Fleerkamp of solliciteer via onderstaande button. Voor vragen kun je ons bereiken via: 088-877 87 78.

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier