Medewerker Crediteurenbeheer

Zorg jij voor optimaal partnerschip met diverse leveranciers binnen A. Jansen B.V.? Dan zien wij jou graag als onze nieuwe medewerker crediteurenbeheer!

 

Wat ga je doen? 

Je bent het aanspreekpunt voor onze leveranciers op gebied van crediteurenbewaking. Je belt en mailt met hen en hebt daarnaast overzicht voor jezelf en anderen door gestructureerd te werken en rapporten uit het systeem te kunnen genereren.

  • Schriftelijke en telefonische communicatie met leveranciers ten behoeve van het crediteurenbeheer;
  • Administratieve werkzaamheden inzake crediteurenbeheer;
  • Uitzoeken van specifieke problemen die betrekking hebben op crediteurenbeheer.

 

Wat bieden wij jou? 

Een werkplek binnen een gedegen organisatie die vol in ontwikkeling is, op een afdeling met betrokken collega’s. Je gaat bij A. Jansen B.V. aan de slag op de afdeling administratie & control.

Wat je verder van ons mag verwachten:

  • Afwisselende functie binnen een open familiecultuur;
  • Passend, marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Goede werk/privé balans;
  • Online opleidingsmogelijkheden.

Wie ben jij? 

Jouw communicatieve en sociaal zakelijke vaardigheden maken dat jij excellent kan presteren binnen de organisatie. Tevens komt kennis van administratieve systemen en automatiseren goed te pas. Om het verschil te maken in jouw werk ben jij een veelzijdig persoon die cijfermatig is ondergelegd.

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Economisch of administratief gerelateerde opleiding.

 

Wie zijn wij? 

Bij A. Jansen B.V. kom je terecht in een echt familiebedrijf met een no-nonsense cultuur en waar collega’s voor elkaar klaar staan. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatieven en om door te groeien. Dat is een baan om op te bouwen.

Wij werken met ongeveer 400 medewerkers aan duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één dak en circulair met elkaar verbonden.

 

Interesse in deze vacature? 

Stuur jouw cv en motivatie onder vermelding van Medewerker Crediteurenbeheer naar hr@ajansenbv.com ter attentie van de HR Manager of solliciteer via de onderstaande button.

 

Solliciteer direct

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier