Medewerker IT Support (Son)

Heb jij een passie voor jouw vak, ben je sociaal en communicatief vaardig ingesteld én op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van IT Support en Hardware? Bij A. Jansen B.V. zijn we op zoek naar een collega om onze IT afdeling te ondersteunen.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker IT Support heb je verschillende taken en verantwoordelijkheden. Met jouw servicegerichte instellingen help je onze collega’s graag wanneer zij vragen hebben over hun computer, laptop of tablet.

Jij:

  • Bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers. Onze collega’s lopen regelmatig even bij je binnen, geven je een belletje of sturen je een mailtje met hun vragen;
  • Kan het systeembeheer zelfstandig uitvoeren. Denk hierbij aan het installeren van werkplekken en printers, telefoons en blackboxen;
  • Schrijft handleidingen voor gebruikers;
  • Begeleidt gebruikers graag in het gebruik van hardwaren en bijbehorende software, je geeft hen uitleg en beantwoordt vragen hierover;
  • Verhelpt problemen zoals storingen bij bijvoorbeeld printers en werkplekken;
  • Hebt kennis van Microsoft op serverniveau;
  • Bent flexibel en servicegericht ingesteld.

Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van ICT/IT. Je bent dienstverlenend ingesteld en communiceren en plannen zijn jouw sterke punten. Daarbij heb je kennis van automatisering en ga je probleemoplossend te werk. Het is een pré wanneer je bekend bent met Active Directory.

Wanneer je deze taken goed op kunt pakken is er de mogelijkheid, mocht je dit leuk vinden, om taken omtrent applicatiebeheer uit te voeren zodat je hier ook gebruikers in kunt begeleiden.

Het is een pré wanneer je bekend bent met Support Software Topdesk evenals het in bezit zijn van een rijbewijs & auto.

Onze organisatie:

A. Jansen B.V. is een familiebedrijf dat dit jaar 50 jaar bestaat. Onze organisatie bestaat uit een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, en transport en verhuur.

 

Interesse?

Heb je interesse gekregen in deze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!
Stuur jouw motivatie en cv naar hr@ajansenbv.com t.a.v. Theo Fleerkamp of solliciteer middels onderstaande button. Voor vragen mag je ons bellen via 088- 877 87 78.

 

Solliciteer direct

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier