Recycling Afstudeerstage Milieu

Ben jij een meewerk stagiair(e) die onze milieu afdeling komt versterken? Dan zoeken wij jou! Als stagiair(e) bij Jansen Recycling B.V. krijg je genoeg taken en verantwoordelijkheden om te ontdekken waar jouw interesses liggen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons team op de recycling afdeling wil gaan ondersteunen op het gebied van milieu aspecten. Hierbij houd jij je o.a. bezig met het toetsen en verwerken van analysedata en het optimaliseren van het kwaliteitssysteem.

 

Wat ga je doen?

Andere (mogelijke) taken gedurende deze stage:

  • Het aanbrengen van structuur inzake de verwerking van analyserapporten;
  • Het registreren van beoordeelde bodempakketten;
  • Het uitwerken van monstername- en analysestrategieën.
circulair beton grondstoffen

Jouw profiel

  • Volgt een opleiding op het gebied van milieu, bouw of een op het onderzoek aansluitende studie;
  • Hebt affiniteit met het milieu;
  • Kan kritisch en objectief analyseren;
  • Gaat nauwkeurig en resultaatgericht te werk;

Het hebben van een rijbewijs en een auto is een pré.

 

Wat bieden wij jou?

Tijdens jouw stage krijg je een ervaren medewerker als praktijkbegeleider die ook ervaring heeft met het begeleiden van stagiaires. Je komt terecht in een warme familiecultuur waar jij jezelf kan ontwikkelen. Tevens ontvang je een passende stagevergoeding.

 

Over onze organisatie

Het familiebedrijf A Jansen bestaat uit een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, en transport en verhuur. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 300 medewerkers aangevuld met een flexibele schil van medewerkers.

 

Heb je interesse in of vragen naar deze vacature? Stuur dan jouw cv en sollicitatiebrief naar hr@ajansenbv.com bel naar (0)88 877 87 78 en vraag naar hr voor meer informatie.

 

Solliciteer direct

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier