Renovatie ’t Look – Veldhoven

Vanaf oktober 2015 starten wij, Jansen Infra, in opdracht van gemeente Veldhoven met het project  “Renovatie ’t Look”. Gedurende deze periode vernieuwen wij de riolering in de wijk ’t Look en wordt de omgeving weer woonrijp gemaakt.

We starten met het opbreken van asfaltverhardingen om vervolgens de oude riolering te verwijderen, dit doen wij in deelgebieden.  Daarna plaatsen wij de nieuwe riolering. Wanneer de riolering klaar is gaan we aan de slag met het realiseren van de nieuwe rijbaan. Het grondwerk wordt klaargemaakt om uiteindelijk weer een mooie bestrating te kunnen aanleggen, zodat de inwoners nog jaren met veel plezier en comfort van ’t Look gaan genieten.

Bent u benieuwd naar het verloop van de werkzaamheden? Via onze website en social media kanalen plaatsen wij tijdens het project regelmatig updates om u te informeren.

Klik hier voor de nieuwsbrief Renovatie van ’t Look

Update werkzaamheden De Verver (2-3-2016)

Tijdens de werkzaamheden in De Verver blijken de ondergrondse kabels en leidingen anders te liggen dan verwacht. Hierdoor kunnen de rioolwerkzaamheden op dit moment niet verantwoord worden uitgevoerd.

Om verstoringen en schade aan de ondergrondse infrastructuur te voorkomen, zoeken gemeente Veldhoven en Jansen Infra op dit moment samen naar alternatieven om de rioolwerkzaamheden alsnog te kunnen voortzetten.

Concreet betekent dit voor u dat:
• er momenteel tijdelijk geen werkzaamheden in uw straat worden verricht;
• daar waar de weg is opengebroken, zo snel mogelijk de huisaansluitingen worden aangebracht en een puinbaan wordt aangelegd;
• de asfaltverharding nog niet wordt opgebroken.

Zodra de werkzaamheden weer worden opgepakt wordt u hiervan uiteraard in kennis gesteld.

Wij vertrouwen erop, u met deze informatie voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd.

Renovatie van 't Look

 

De parkeerplaatsen krijgen vorm in 't Look

Handig om te weten

  • Wij informeren u voor elke deelfase over de te nemen stappen. Dit doen wij tijdens bijeenkomsten in de avonduren waarvoor u per fase een uitnodiging ontvangt. Wij vertellen u dan o.a. wanneer de werkzaamheden starten en wat de eventuele gevolgen voor u zijn;
  • Vanaf dinsdag 13 oktober starten wij met een wekelijks open inloopuur. Tijdens dit inloopuur is de uitvoerder en/of omgevingsmanager aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Dit inloopuur vindt plaats op dinsdagen tussen 9.00 en 10.00 uur;
  • Voor uw opmerkingen en dringende vragen kunt u ons bereiken per mail (look@ajansenbv.com) of telefoon (06 – 1239 5296).
  • Ook uw Wijkplatform ontvangt van ons alle relevante informatie.

Wij kijken uit naar de start van het project en gaan uit van een prettige samenwerking met u!

Planning

Als gevolg van het onstuimige weer en de recente hevige regenval is het niet mogelijk gebleken de eerder afgegeven planning te realiseren. Met name de regenval speelt ons parten. Het is hierdoor ook vrijwel onmogelijk een reële planning af te geven voor de volgende deelfases. Momenteel wordt deze planning wekelijks bijgesteld.

Hieronder ziet u een overzicht van de straten waarin de werkzaamheden de komende periode door ons worden opgepakt. Per deelfase worden de bewoners van de betreffende fases door ons geïnformeerd en uitgenodigd voor de informatieavonden. Zo hopen wij u tijdig en correct te informeren over de werkzaamheden bij u in de straat.

 

Informatie via e-mail ontvangen?

Om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen tijdens de werkzaamheden in ’t Look adviseren wij u om uw e-mailadres aan ons door te geven. Dit stelt ons in staat u indien nodig sneller aanvullend te informeren. U kunt dit doen door uw naam en adres aan ons door te geven via look@ajansenbv.com.

FASE 6, DE SCHEERDER
FASE 6A, DE SCHEERDER NOORD

FASE 3, DE WEVER
FASE 3A, DE WEVER OOST

FASE 3, DE WEVER
FASE 3B, DE WEVER WEST

FASE 4, DE TWIJNDER
FASE 4B, DE TWIJNDER WEST

FASE 6, DE SCHEERDER
FASE 6B, DE SCHEERDER ZUID

FASE 6, DE SCHEERDER
FASE 6C, DE SCHEERDER WEST4

FASE 7, DUIKERS ONDER DE HEERBAAN