Sr. Salarisadministrateur

Beschik jij over een sterk analytisch vermogen, interesse en kennis van CAO’s? Heb jij affiniteit met aangiftes, pensioen en wet- en regelgeving? Bij A. Jansen B.V. zijn we op zoek naar een ervaren salarisadministrateur.

Wat ga je doen?

Als salarisadministrateur zorg jij elke periode voor de verzending van salarisspecificaties, aangiftes, loonbelastingen en werknemerspremies. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verloning van medewerkers werkzaam binnen onze verschillende divisies. Ook dien je als aanspreekpunt voor personeel omtrent hun salaris, uren, arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en CAO gerelateerde kwesties. Als salarisadministrateur werk je nauw samen met jouw collega’s van de afdeling HR en financiële administratie. Jij bent enerzijds bezig met operationele activiteiten, anderzijds ben je ook in staat om twee collega’s aan te sturen en ondersteunen wanneer nodig.

Opgesomd zullen jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • De maandelijkse verzending van de salarisspecificaties, aangiftes loonbelasting en werknemerspremies;
 • De salarisgegevens actueel en toegankelijk houden, zodat deze integer en tijdig beschikbaar zijn;
 • Het beoordelen van de integriteit van salarisgegevens, zodat de juiste salarissen tijdig betaald worden;
 • Het bedenken en beoordelen van mogelijkheden om de efficiëntie en betrouwbaarheid van de salarisadministratie te verbeteren;
 • Je hebt te maken met verschillende divisies met daarbij ook verschillende cao’s. Je houdt je daardoor bezig met het signaleren, bespreken en vervolgens implementeren van wijzigingen in cao’s en wet en regelgeving;
 • Het beantwoorden van vragen en problemen oplossen op voor medewerkers op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale voorzieningen, verzekeringen en belastingen;
 • Het achterhalen en behandelen van vragen (bijv. over salarisberekeningen, toepassing van arbeidsvoorwaardenregelingen), zodat de opbouw en de wijzigingen in salarissen helder zijn.

Wie ben jij?

Jij kan uitstekend omgaan met mensen maar ook met vertrouwelijke informatie. Daarbij heb je een cijfermatig inzicht, een analytisch vermogen en weet je gevraagd en ongevraagd adviezen uit te brengen met betrekking tot de salarisadministratie. Verder beschik jij over:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in de salarisadministratie;
 • Een sociaal vermogen en oplossingsgerichte instelling;
 • Ervaring met Exact;
 • Een HBO opleiding in de richting van salarisadministratie, PDL of soortgelijk;
 • Kennis van (soortgelijke) cao’s is een sterke pré, denk hierbij aan de TLN, Bouw & Infra en de CAO voor de betonproductenindustrie.

Over A. Jansen B.V.
A. Jansen B.V. is de verbindende naam achter een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten in diverse Europese landen. Wij leveren nauw aan elkaar verwante producten en diensten op het gebied van beton, infra, recycling, transport en verhuur. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal bedienen met het voordeel van één aanspreekpunt.

Wij bieden wij
Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer in een gezonde en groeiende onderneming.

Geïnteresseerd?
Stuur je CV en motivatie onder vermelding van “sollicitatie salarisadministrateur”  naar hr@ajansenbv.com t.a.v. Theo Fleerkamp of solliciteer via onderstaande button.

Voor meer informatie en een uitgebreider profiel zijn we te bereiken via 088-877 87 78.

Solliciteer direct

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier