Stage Marketing & Sales

Als marketing & sales stagiair(e) heb je een veelzijdige stage met veel variatie in taken. Jij weet in te spelen op de wensen en behoeften van onze klant en ook houd jij je graag bezig met marketing activiteiten zoals het meedenken over campagnes. Je hebt kennis van social media en weet hoe je dit in kunt zetten om verschillende doelgroepen te bereiken.

Wat ga je doen?

  • Het ontwikkelen en versturen van nieuwsbrieven waarbij je jouw collega’s ondersteunt bij het bedenken en opzetten van e-mail campagnes;
  • Actief meedenken over, en meewerken aan het opstellen van marketingplannen en campagnes die inspelen op behoeftes van onze klanten;
  • De resultaten van de campagnes analyseren en met verbetervoorstellen komen;
  • Een bijdrage leveren aan de content marketing. Denk hier bijvoorbeeld aan het schrijven van blogs, het monitoren van resultaten en het bijsturen ervan maar ook het schrijven en plaatsen van content voor social media posts.
  • Je denkt graag mee over het creëren van een strategie tussen marketing- en salesactiviteiten.

 

Uiteraard is er de mogelijkheid om jouw interesses te bespreken zodat we jouw takenpakket kunnen vormgeven op jouw wensen en behoeften.

Wie ben jij?

  • Je bent proactief, innovatief en resultaatgericht ingesteld;
  • Je volgt een mbo of hbo-opleiding op het gebied van marketing, commerciële economie of soortgelijk;
  • Je bent communicatief sterk ingesteld en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden jou een leerzame stage waarbij jouw stagebegeleider door haar ruime ervaring jou de kneepjes van het vak leert. Je komt daarbij terecht in een informele werksfeer waarbij er binnen de organisatie sprake is van een prettige familiecultuur. Ook is er ruimte om een onderzoek uit te voeren en we denken graag met je mee hoe je deze kunt vormgeven. Uiteraard ontvang je een stagevergoeding, deze bedraagt € 350 euro bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Waar wacht je nog op? Solliciteer!

Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan snel jouw cv met motivatie naar mvlaar@ajansenbv.com onder vermelding van ‘stage marketing & sales’. Voor meer informatie mag je ook contact opnemen via 088- 877 87 78 en vragen naar Esther Hendriks.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier