Accountmanager Beton

Heb jij een passie voor het leggen van nieuwe contacten, ben je commercieel en representatief ingesteld én wil jij graag die beste verkoopdeal sluiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga je doen?

Als accountmanager beton treedt jij op als bedrijfsvertegenwoordiging bij (potentiële) klanten Jansen Beton B.V. Je onderhoudt goede contacten met bestaande relaties en tracht een goede verstandhouding tot stand te brengen tussen het bedrijf en potentiële klanten. Je brengt daartoe bedrijfsbezoeken, bezoekt (potentiële) werken en ontvangt (potentiële) klanten op de diverse bedrijfslocaties. Als accountmanager beton maak je prijsafspraken en bespreek je de leverings- en acceptatievoorwaarden met de klant en draagt er zorg voor dat deze binnen de eigen organisatie bekend zijn bij de betrokken personen.

Verder volg je de ontwikkelingen binnen de branche en de eigen organisatie op de voet en zorg je er tevens voor dat je op de hoogte bent van de dagelijkse actualiteit op de bedrijfslocaties. Bij het vervullen van deze taak werkt je als accountmanager beton nauw samen met de andere bedrijven van het concern, maar vooral met de bedrijfsleider beton, en uiteraard met de verkoopmedewerk(st)er(s) binnendienst, administratief medewerk(st)er(s), planner(s), laborant(en).

 

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Het leggen en onderhouden van contacten met externe en interne relaties, potentiële klanten en leveranciers;
 • Het (in overleg) maken van afspraken omtrent prijzen en leveringsvoorwaarden voor te leveren diensten en producten;
 • Een goede samenwerking met de accountmanagers van de overige vestigingen, en de verkoop/administratief medewerk(st)er(s), planners, laborant(en) en productiemedewerkers;
 • Draagt mede zorg over de afwikkeling van diversen administratieve taken zoals het behandelen van klachten / claims en het beheer van de debiteuren/ crediteuren administratie;
 • Het verzorgen van bedrijfspresentaties (voorlichting) in de ruimste zin van het woord;
 • Een goede samenwerking met de accountmanagers van de overige vestigingen, en de verkoop/administratief medewerk(st)er(s), planners, laborant(en) en productiemedewerkers.

Wie ben jij?

 • Je bent sociaal vaardig, representatief en flexibel;
 • Je beschikt over minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt kennis van zowel relevante (milieu)wet- en regelgeving en milieu- en veiligheidsaspecten, als van diensten en productieprocessen binnen de organisatie;
 • Je beheerst de Nederlandse, en bij voorkeur ook van de Duitse taal;
 • Je bent besluitvaardig en kan het totaaloverzicht behouden;

 

Het hebben van een rijbewijs B is een pré.

 

Wat bieden wij?

Een goed salaris conform kennis en kunde en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn een gezonde en groeiende onderneming en de werksfeer wordt als informeel en prettig ervaren.

Interesse?

Je mag jouw CV en motivatiebrief mailen onder vermelding van ‘Accountmanager Beton‘ t.a.v. Theo Fleerkamp via hr@ajansenbv.com. Je mag ons ook altijd bellen via: 088 – 877 87 78 zodat we samen kunnen kijken of deze vacature iets voor jou is.

 

Solliciteer direct

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier