Afstudeerstage: studierichting werktuigbouwkunde

Je zoekt een leuke afstudeeropdracht én doet een studie in de richting Werktuigbouwkunde? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou.


Jansen Recycling heeft in Son in 2017 de eerste Thermische Reinigingsinstallatie (TRI) in Zuid-Nederland gerealiseerd en in gebruik genomen. In deze installatie wordt vervuilde grond en TAG (teerhoudend asfaltgranulaat) thermisch gereinigd. De werking van de TRI berust op de verwijdering van verontreinigde stoffen uit het materiaal door middel van verhitting tot ca 600c. Alle vrijkomende rookgassen worden gereinigd zodat er geen schadelijke emissies naar de buitenlucht optreden. Het gereinigd product wordt gecertificeerd afgezet als bouwstof in de asfalt-, beton- en/of wegenbouwsector.

De TRI draait 24/7 en heeft een verwerkingscapaciteit van ca. 300.000 ton input per jaar. In deze volcontinue dienst is het van belang om het aantal ongeplande stilstand momenten tot een minimum te beperken en anderzijds het geplande onderhoud op de juiste momenten tijdens geplande stilstand uit te voeren.

Hiervoor dient te worden onderzocht op welke wijze het preventief, correctief en curatief onderhoud van de gehele TRI installatie (zowel mechanisch als elektrisch) moet worden uitgevoerd en welke middelen en technieken hiervoor beschikbaar moeten zijn, met als doel een goede balans te krijgen tussen de ongeplande stilstandkosten enerzijds en de onderhoudskosten anderzijds.

Doel van de opdracht:
Het opleveren van een technisch onderhoudsprogramma (zowel mechanisch als elektrisch) gericht op preventief, correctief en curatief onderhoud van de gehele TRI installatie.

We zijn altijd op zoek mensen. Hoog of specialistisch opgeleid, met of zonder ervaring. Als je de juiste drive maar hebt.

Jouw profiel

  • HBO of WO student richting werktuigbouwkunde
  • Beschikbaar voor een periode van 3-5 maanden
  • Op korte termijn beschikbaar
  • Analytisch, conceptueel denkend, vasthoudend en flexibel, goed kunnen samenwerken

Wij bieden
Een passende stagevergoeding en vergoeding van reiskosten. Wij zijn een gezonde en groeiende onderneming en de werksfeer wordt als informeel en prettig ervaren.


 

Interesse in deze opdracht?
Bij interesse stuur dan je CV en motivatie naar: A. Jansen B.V. t.a.v. Daniela Reniers, Postbus 60, 5690 AB SON of naar pz@ajansenbv.com. Voor meer informatie zijn we te bereiken via 088-877 87 78.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier