HR Officer – Locatie Son

Vind jij het een uitdaging om HR processen te coördineren en te optimaliseren? Beschik je over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden? En heb je all-round ervaring in HR ondersteuning? Dan ben jij mogelijk de HR Officer waar wij naar opzoek zijn!

Doel van de functie
Als HR Officer zorg je voor een soepel verloop van onze administratieve en organisatorische HR processen. Je bent tevens een persoonlijk aanspreekpunt voor al onze medewerkers bij allerhande HR vragen. Binnen het HR team wordt er voortdurend gestreefd naar een optimalisatie van onze werkprocessen. Wij verwachten dat je voorstellen doet om onze processen efficiënter en effectiever te maken en uiteraard zal je ook een rol spelen bij de implementatie van deze verbeteringen.

Taken
Globaal gaat het om de volgende werkzaamheden:

HR Administratie
• Je verzorgt de administratieve handelingen rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers en de communicatie van personeelsmutaties naar de salarisadministratie;
• Je verzorgt zelfstandig de correspondentie en bent verantwoordelijk voor het opstellen van arbeidscontracten;
• Je zorgt voor het up-to-date houden van alle personeelsdossiers;
• Je behandelt en adviseert vragen van medewerkers.

Recruitment
• Je coördineert het gehele recruitmentproces: je bent verantwoordelijk voor het opstellen en plaatsen van vacatures, onderhoudt de contacten met de intermediairs, selecteert de geschikte kandidaten en plant de kandidaten in voor sollicitatiegesprekken.

Training & Opleiding
• Je verzorgt de registratie van alle (wettelijke) trainingen en opleidingen en houdt bij wanneer en welke medewerker in aanmerking komt voor een herhalingstraining;
• Je onderhoudt hiervoor de contacten met de verschillende trainingsinstituten;
• Je coördineert tevens eventuele subsidiemogelijkheden op scholing.

Verzuimbegeleiding
• Je coördineert de eerste fase van verzuim – je voert de verzuimregistratie, nodigt medewerkers uit voor het spreekuur met de bedrijfsarts, voert verzuimgesprekken en informeert en adviseert de leidinggevende, bewaakt alle onderdelen van WVP zowel naar inhoud als proces.

Verder ben je betrokken bij diverse projecten die dit jaar van start gaan zoals het moderniseren van het indienstredingspakket, introductie van duurzame inzetbaarheid- en vitaliteitsprojecten.

Jouw profiel
Voor de vacature van HR Officer zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die klant- en resultaatgericht is, een gestructureerde manier van werken toepast en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een proactieve en ondernemende teamspeler die verantwoordelijkheid neemt en over doorzettingsvermogen beschikt. Verder breng je het volgende met je mee:

• Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van HR;
• Je hebt enkele jaren werkervaring als HR medewerker met werving & selectie en verzuimbegeleiding als aandachtsgebieden en bent toe aan een volgende stap;
• Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden
De HR afdeling van A. Jansen B.V. is een kleine, gezellige stafafdeling binnen de groep. Je rapporteert rechtstreeks aan de HR Manager. Samen met hem en andere collega’s werk je aan een mooie uitdagende HR taak voor een organisatie die vol in ontwikkeling is. Wat je verder mag van ons verwachten:
• Een afwisselende functie voor 32 – 40 uur per week;
• Locatie Son;
• Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een goede mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

 

We zijn altijd op zoek mensen. Hoog of specialistisch opgeleid, met of zonder ervaring. Als je de juiste drive maar hebt.
Diana van Uffelen

Interesse in deze vacature?

Stuur je CV en motivatie onder vermelding van HR Officer naar pz@ajansenbv.com t.a.v. Patrick Sanders (HR Manager). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Sanders via 088-877 87 78.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier