Marketing Communicatie Adviseur (Son)

Heb jij passie voor marketing én de bouwsector? Pas jij in een familiebedrijf en weet jij hoe je het marktaandeel vergroot en werkt aan het uitbouwen van een merk? Wil je in de rol van Marketing Communicatie Adviseur zowel als bedenker én als producent aan de slag? Bij A. Jansen B.V. ben je welkom en maken wij graag kennis met jou.

Wat ga je doen?

Wij bouwen graag ons merk verder uit en willen ons marktaandeel vergroten. Een Marketing Communicatie Adviseur met inhoudelijke kennis van zaken is wat wij zoeken. We hebben waardering voor jou wanneer je onderbouwd de keuzes voorlegt aan de financieel directeur, je direct leidinggevende. Je bent als adviseur en uitvoerder hét aanspreekpunt voor wat betreft de marketingonderdelen binnen ons concern en onderhoudt dan ook het contact met externe partijen hieromtrent. Dat maakt dat de functie uitdagend is en de kansen die je ziet zelfstandig uitzet en hier opvolging aan geeft.

Je gaat op tactisch/strategisch niveau aan de slag. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van alle marketing- en communicatieactiviteiten voor vijf divisies binnen ons familiebedrijf. De opmaak van een marketingplan van waaruit je werkt zorgt voor een optimale inzet van de verschillende marketing- en communicatietools en het vergroten van onze positionering. Door jouw inzet weet je het merk verder uit te bouwen en daarmee het marktaandeel in Nederland en de verschillende omringende landen te vergroten. Je biedt de salesteams ondersteuning bij het genereren van de leads door middel van e-mailmarketing, direct mail en de coördinatie van beurzen en roadshows. Het zit in je karakter om voor de beste oplossing te gaan waarbij je een hands-on mentaliteit hebt om dit te bereiken.

Deze veelzijdige functie waarin je jouw marketing skills pro-actief inzet, draagt zorg voor de interne en externe communicatie zowel online als offline. Je hebt een adviserende rol richting de vijf directeuren van onze divisies. Je weet daarom op elk niveau in de organisatie te communiceren. Opgesomd bestaan jouw werkzaamheden uit:

 • Beheer van onze websites (CMS)
 • Content creatie (tekst en beeld)
 • Onderhoud social mediakanalen
 • Coördinatie beurzen en road shows
 • Print en online reclame
 • Email marketing
 • Direct mail
 • Redactie en opmaak personeelsblad

Hier ga je aan de slag

A. Jansen B.V. is een familiebedrijf. We zijn sinds 1971 actief en van eenmanszaak uitgegroeid tot een financieel gezond concern met ruim 320 medewerkers. Wij zorgen er met onze producten en diensten voor dat bouwprojecten efficiënt en op een duurzame manier succesvol worden. Met vijf divisies en zeven vestigingen. Zo hebben we in de afgelopen decennia een efficiënte keten opgebouwd met activiteiten op het gebied van sloopwerken, sanering, recycling, infra en beton. We hebben een aantal revolutionaire producten ontwikkeld en een modern machinepark opgebouwd met onder meer een geavanceerde thermische reinigingsinstallatie.

Onze visie is om te blijven investeren in kennis en talent, in kansrijke markten en in nieuwe technologie, zo bieden wij onze klanten vooruitstrevende milieuvriendelijke producten en processen aan.

A. Jansen B.V. graafmachine Overleg Legioblock Legioblocken

Waar jij goed in bent

Je kunt zelfstandig werken en denkt pro-actief mee in oplossingen voor online en offline zichtbaarheid. Je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière als Markering Communicatie Adviseur. Daarnaast ben je open en eerlijk en maak je alles bespreekbaar, dat doen wij namelijk ook.

 • HBO werk-/denkniveau;
 • Je hebt een opleiding in de richting economie, marketing of communicatie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een B2B marketingfunctie;
 • Ervaring met online marketing (social media, SEO, SEA, CMS);
 • Ervaring met grafische vormgeving is een sterke pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (Duits en Frans zijn een pré);

Wat we jou bieden

We bieden een zelfstandige functie als Marketing Communicatie Adviseur binnen een steady familiebedrijf. De informele werksfeer draagt bij aan een goede onderlinge samenwerking met de verschillende divisies. Wat we bieden:

 • Een goed passend salaris bij de ervaring die je meebrengt;
 • Brede zelfontplooiing daar je het marketinggedeelte van A tot Z zelfstandig oppakt;
 • 29 vakantiedagen;
 • Reiskosten vergoeding (staffel);
 • 8% vakantiegeld;
 • Pensioenopbouw met lage eigen bijdrage;
 • 1 jaar contract, met mogelijkheid op vast dienstverband.

Wist je dat:

Jansen B.V. zich richt op persoonlijke ontwikkeling en de vorige werknemer een Nyenrode programma van 6 dagen heeft gevolgd? Er is ruimte om over jouw ontwikkeling in gesprek te gaan en wat je nodig hebt om jouw kennis van marketing en communicatie te verbreden.

Interesse in deze vacature?

Heb je interesse om binnen ons familiebedrijf je hands-on mentaliteit te tonen en aan de slag te gaan met de marketingactiviteiten? Vóór 15 oktober 2020 ontvangen we graag je motivatie en cv en maken we graag kennis met je! Je gegevens kan je sturen naar Theo Fleerkamp – tfleerkamp@ajansenbv.com

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier