Planner Beton (Son)

Houd jij de boel graag draaiende? Wil jij jouw kwaliteiten laten zien op het gebied van planning? Dan is deze functie iets voor jou! Voor onze divisie Jansen Beton B.V. zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Planner Betonmortel.

Wat ga je doen?

Als planner betonmortel ben jij verantwoordelijk voor het invoeren van orders van onder andere betonmortel en metselmix en controleert deze zorgvuldig. Daarbij plan je dagelijks het beschikbare personeel en materieel in voor de volgende werkdag. Je staat veel in contact met anderen. Je dient namelijk als aanspreekpunt voor de productiemedewerkers en weet je klanten de adviseren over de toe te passen beton samenstellingen. Weet jij het beschikbare transport zo optimaal mogelijk in te plannen?

Hier ga je aan de slag

Wij bieden concrete oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Denk hierbij aan bodemsanering, recycling, wegenbouw. We zijn bovendien producent van betonmortel en zand. Dat we in Nederland zuinig moeten zijn op onze natuurlijke grondstoffen weten wij als A. Jansen B.V. als geen ander. De afgelopen decennia hebben wij onze verschillende bedrijfsactiviteiten omgebouwd tot één efficiënte, circulaire keten. Hierdoor zijn wij in staat om reststromen uit bouwprojecten te recyclen en te reinigen, waardoor deze hergebruikt kunnen worden als gecertificeerde, secundaire grondstoffen voor onze betonmortel.

A. Jansen B.V. bestaat dit jaar al 50 jaar! Je komt terecht in een organisatie waar sprake is van een familiecultuur waar ruimte is voor eigen initiatieven. Daarnaast bieden we graag doorgroeimogelijkheden en opleidingskansen.

Wie ben jij?

Je bent communicatief vaardig en hebt een anticiperend vermogen. Je weet belangen van betrokkenen tegen elkaar af te wegen en de juiste personen te betrekken bij het maken van een goede planning. Je beschikt over een coördinerend vermogen en weet knelpunten tijdig te signaleren.

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Daarnaast heb je kennis van de Nederlandse taal en een redelijke beheersing van Duitse taal;
  • Je hebt kennis van automatisering en software;
  • Ook heb je enige kennis van milieuwet en arbo regelgeving;
  • Je bent sociaal vaardig en je handelt conflictsituaties correct af;
  • Bovendien heb je een flexibele instelling, werk je doel- en resultaat gericht en ben je stressbestendig;
  • Je woont in de omgeving van Son en Breugel, Tilburg, Nijmegen of Breda.

Wat bieden wij jou?
Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden alsmede een prettige werksfeer in een gezonde en groeiende onderneming.

Interesse in deze vacature?

Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie! Stuur deze onder vermelding van ‘Planner Beton’ naar hr@ajansenbv.com t.a.v. de heer Fleerkamp. Heb je een vraag over deze vacature of wil je meer informatie? Je kunt ons bereiken via 088-877 87 78.

 

Solliciteer direct

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier