Sloper

Zit slopen je in het hart en wil jij deel uitmaken van een fantastisch en gedreven team? Dan zijn wij op zoek naar jou. Neem contact op met ons en laat je passie spreken!

Wie zijn wij?

A. Jansen B.V. is de verbindende naam achter een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond- en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, transport en verhuur. Voor onze Divisie Infra zijn we op zoek naar een medewerker Sloopwerkzaamheden, die weet van aanpakken!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s werk je op diverse slooplocaties, waar je handmatig of met behulp van (elektrisch) handgereedschap sloopwerkzaamheden verricht. De baan is afwisselend, maar brengt ook de benodigde verantwoordelijkheden met zich mee op het gebied van veiligheid en efficiëntie. Hierbij moet je denken aan het treffen van de juiste verkeersvoorzieningen, terreinafzettingen, maar ook het inrichten of opruimen van het werkterrein.

Daarnaast ben je ook ondersteunend bij het machinaal slopen van objecten of het machinaal uitvoeren van grondwerkzaamheden, veelal op aanwijzing van de kraan- of loadermachinist.

Jouw profiel:

  • VMBO/LBO werk- en denkniveau;
  • VCA gecertificeerd;
  • Sociaal en communicatief vaardig;
  • Teamplayer, zelfstandig, flexibel en klantgericht;
  • Deskundig en ervaren op het gebied van sloopwerken;
  • Opgeleid tot het herkennen van asbest.

Wat bieden wij:

Een fulltime baan voor een langere duur, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en een passend salaris marktconform. Er is bij Jansen Infra voldoende ruimte tot ontwikkeling en doorgroei naar een volgende stap. Wij zijn een gezonde en groeiende onderneming en de werksfeer wordt als informeel en prettig ervaren.

Gecertificeerde secundaire grondstoffen
We zijn altijd op zoek mensen. Hoog of specialistisch opgeleid, met of zonder ervaring. Als je de juiste drive maar hebt.

Interesse?

Dan kan je jouw CV en motivatiebrief inzenden onder vermelding van ‘Sloper’ t.a.v. Theo Fleerkamp naar pz@ajansenbv.com. Voor meer informatie zijn wij te bereiken op telefoonnummer 088-877 8778.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier