Stagiairs bij A. Jansen B.V.

 

Je krijgt goede begeleiding, de mogelijkheid om te ontdekken waar jouw talenten liggen en taken en verantwoordelijkheden passend bij jouw studie. Ook krijg je een begeleider met ervaring in het vakgebied en ontvang je een passende stagevergoeding. Wij kunnen begeleiding bieden binnen verschillende vakgebieden binnen onze verschillende divisies, zowel op mbo, hbo of wo niveau.

Er zijn mogelijkheden om verschillende soorten stages te lopen bij A. Jansen B.V. en haar divisies. Denk aan een meewerkstage, afstudeerstage of snuffelstage. We komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Staat er op dit moment geen passende stagevacature voor jou open? Stuur dan een open sollicitatie met jouw cv en motivatie naar hr@ajansenbv.com  t.a.v. Margot van Laar zodat we contact op kunnen nemen met jou om de mogelijkheden te bekijken.

Organisatie

Het familiebedrijf A Jansen bestaat volgend jaar 50 jaar. Het bestaat uit een groep van zes werkmaatschappijen met activiteiten op het gebied van beton, grond en sloopwerken, betonblokken, wegenbouw, asbest- en bodemsaneringen, recycling, en transport en verhuur. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 300 medewerkers aangevuld met een flexibele schil van medewerkers.

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier