Beton bestellen waar en wanneer u wilt met de app van A. Jansen B.V.

Eenvoudig beton bestellen met de Jansen Beton App

Met trots introduceert A. Jansen B.V. een efficiënte manier om beton te bestellen waar en wanneer u wilt. Met de gloednieuwe app ‘Jansen Beton’ creëren wij een mogelijkheid voor onze vaste klanten om het beton voor projecten eenvoudig en overzichtelijk te bestellen en in te zien. In een wereld waarin tijd van onschatbare waarde is, begrijpen we bij A. Jansen B.V. het belang van naadloze en foutloze processen. De nieuwe app stelt u in staat om betonbestellingen gemakkelijk te plaatsen en overzicht te creëren in de verschillende projecten.

Beheer inzichtelijk uw projecten

Wij begrijpen de drukte van alledag op de bouwplaats en willen u daarom de mogelijkheid bieden om op een overzichtelijke manier uw betonbestelling te plaatsen én te beheren. In de app kunt u eenvoudig projecten aanmaken, bestellers toevoegen of wijzigen en vooraf de diverse betonkwaliteiten aanmaken. Daarnaast volgt u uw bestellingen en leveringsmomenten op de voet. Hiermee kunnen we het bestelproces vereenvoudigen, eventuele faalkosten voorkomen en de efficiëntie verhogen op bouwplaatsen.

Stel je eigen voorkeuren in

Als klant kiest u zelf uw voorkeuren, die u kunt opslaan in de app. U stelt een beheerder aan voor het project en kunt daaronder diverse bestellers toevoegen. Zo verhogen we de efficiëntie op de bouwplaats, doordat de lijntjes voor het bestellen van beton korter worden.

Heeft u voor het betreffende project al eerder beton besteld. Met de ‘one-click’ mogelijkheid kunt u eenvoudig leveringen uit het verleden opnieuw bestellen. Dat bespaart u niet alleen tijd, maar vermindert ook de foutgevoeligheid bij het invullen van de gegevens. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken op de bouw en wordt het beton in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment geleverd op de door u aangegeven losplaats.

Blijf op de hoogte

Om de strakke planning van projecten te waarborgen, weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat de verschillende taken nauw op elkaar aansluiten. De nieuwe app stelt u in staat om de bestelling vanaf plaatsing tot levering op de bouwplaats nauwlettend te volgen. Hiermee wordt er transparantie in het bestelproces gecreëerd en kunt u mogelijke knelpunten proactief aanpakken.

Duurzame en innovatieve oplossingen

Door het bestelproces van beton eenvoudiger en sneller te maken met een app, bieden we u een tool die tijd bespaart en operationele processen verbetert. De lancering van de Jansen Beton app laat zien dat wij al meer dan 50 jaar werken aan duurzame en innovatieve oplossingen in de bouw. We zijn er trots op om voorop te lopen in innovatie en om onze klanten te voorzien van de tools die ze nodig hebben om het werk efficiënter, sneller en makkelijker te maken.

Download de app in de appstore

De Jansen Beton app is eenvoudig te downloaden in de appstore. Het enige wat u nodig heeft is een geldig BTW-nummer. De bestellingen kunnen 24/7 worden doorgezet en worden binnen de reguliere werktijden verwerkt en geleverd. Download vandaag nog de Jansen Beton app en ervaar zelf de toekomst van beton bestellen.

 

Eenvoudig beton bestellen met de Jansen Beton App Eenvoudig beton bestellen met de Jansen Beton app Eenvoudig beton bestellen met de Jansen Beton App

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier