Betonmortel

betonmortel

Jansen Beton levert betonmortel voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Onze betoncentrales in de regio’s Amsterdam, Eindhoven, Helmond, Tilburg en Breda voorzien u van beton op maat. Gemakkelijk, snel en met 100% leverbetrouwbaarheid.

Neem contact op

 

Betonmortel van betrouwbare kwaliteit

Onze eigen betontechnologen houden voortdurend toezicht op de mengselsamenstelling en -productie. Het resultaat? Kwaliteitsproducten met KOMO-productcertificaat in verschillende sterkte- en consistentieklassen en in alle milieuklassen.

Gerecycled beton

Kenmerkend voor Jansen Beton is de circulaire werkwijze die erop gericht om de herbruikbaarheid van bestaande grondstoffen te maximaliseren. Beton heeft een lange levensduur en is volledig recyclebaar. Door vrijgekomen betonpuin uit sloopwerkzaamheden te recyclen en te reinigen, produceren wij schone en gecertificeerde secundaire toeslagmaterialen voor ons duurzame betonmortel.

Environmental Intelligence powered by EcochainLogo CSC Certificaat

 

Gecertificeerde secundaire grondstoffen betonmortel

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier