Thermische reiniging

Jansen Recycling heeft in 2017 in Son de eerste thermische reinigingsinstallatie (TRI) in Zuid-Nederland gerealiseerd. Daarmee kunnen wij nu ook uw teerhoudend asfalt (TAG), teerhoudend of bitumineus dakleer, en uw thermisch verontreinigde grond (cyanide, olie en pcb’s) verwerken.

Het zand en grind dat na verwerking vrijkomt wordt na certificatie toegepast als bouw- en/of grondstof. De TRI heeft een verwerkingscapaciteit van maar liefst 300.000 ton per jaar en is een van de modernste installaties in Europa.

Thermische bestrijding woekerplanten

Locaties waar de planten groeien worden zorgvuldig afgegraven en afgevoerd naar de thermische reinigingsinstallatie in Son. De grond wordt vervolgens door verhitting gezuiverd, door deze techniek wordt de kiem volledig vernietigd. Bijvoorbeeld de bestrijding van de Japanse duizendknoop.

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier