Gestabiliseerd zand

Gestabiliseerd zand

Jansen Beton is producent en leverancier van gestabiliseerd zand: betonzand met circa 10% cement. Het cement geeft het zand (extra) stabiliteit en verbeterde hydraulische eigenschappen, waardoor het een vlakke en stevige ondergrond vormt voor bestrating.

Gestabiliseerd zand bestellen?

Neem contact met ons op om gestabiliseerd zand te bestellen. Vragen over de toepassing? Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

 

Duurzaam zand

Wij produceren het zand in onze betoncentrales in Amsterdam, Eindhoven, Helmond, Tilburg en Breda. Voor de productie maken wij gebruik van hoogwaardig en gecertificeerd gerecycled zand, afkomstig van betonpuin dat we verwerken in onze reinigingsinstallaties.

Ook het transport van het zand kunt u vanzelfsprekend door ons laten verzorgen. We hebben immers alle disciplines onder één dak.

Draagkrachtige fundering met gestabiliseerd zand

Stabilisatiezand is ideaal voor toepassingen in de wegenbouw, om een vlakke en draagkrachtige funderingslaag aan te leggen. Door de stevige basis voorkomt het zand verzakkingen in het straatwerk. Daarnaast is het is het heel goed te gebruiken voor terrassen en rondom zwembaden.

 

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier