Gestabiliseerd zand

Gestabiliseerd zand

Jansen Beton is producent en leverancier van het gestabiliseerd zand: betonzand met circa 10% cement. Het cement geeft het zand (extra) stabiliteit en hydraulische eigenschappen.

Gestabiliseerd zand voor een draagkrachtige fundering

Het zand wordt voornamelijk toegepast in de wegenbouw voor de realisatie van een vlakke, draagkrachtige funderingslaag maar is bijvoorbeeld ook een ideale basis voor betonnen (keer)wanden van Legioblock®.

Duurzaam gestabiliseerd zand

De productie van gestabiliseerd zand vindt plaats in onze betoncentrales in de regio’s Amsterdam, Eindhoven, Helmond, Tilburg en Breda. Omdat wij een circulaire werkwijze hanteren, maken wij gebruik van gecertificeerd gerecycled zand, afkomstig van puinrecycling, grondreiniging en thermische reiniging. Het transport van het zand wordt vanzelfsprekend verzorgd door Jansen: we hebben immers alle disciplines onder één dak.

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier