Gestabiliseerd zand

Gestabiliseerd zand

Jansen Beton is producent en leverancier van gestabiliseerd zand: betonzand met circa 10% cement. Het cement geeft het zand (extra) stabiliteit en verbeterde hydraulische eigenschappen, waardoor het een vlakke en stevige ondergrond vormt voor bestrating.

Gestabiliseerd zand bestellen?

Bouwaannemers, infrabedrijven, hoveniersbedrijven en stratenmakers kunnen bij ons terecht om gestabiliseerd zand te bestellen. Neem direct contact met ons op. Vragen over de toepassing? Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

 

Particulieren en kleine klusbedrijven bestellen gestabiliseerd zand eenvoudig via 123betonbestellen.nl. Onze specialisten helpen u graag verder.

 

Duurzaam zand

Wij produceren het zand in onze betoncentrales in Amsterdam, Eindhoven, Helmond, en Breda. Voor de productie maken wij gebruik van hoogwaardig en gecertificeerd gerecycled zand, afkomstig van betonpuin dat we verwerken in onze reinigingsinstallaties.

Ook het transport van het zand kunt u vanzelfsprekend door ons laten verzorgen. We hebben immers alle disciplines onder één dak.

Fundering met gestabiliseerd zand

Gestabiliseerd zand is ideaal voor toepassingen in de wegenbouw, om een vlakke en draagkrachtige funderingslaag aan te leggen. Door de stevige basis voorkomt het zand verzakkingen in het straatwerk. Daarnaast is het heel goed te gebruiken voor terrassen en rondom zwembaden.

Contact

Heeft u nog vragen of behoefte aan advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier