Hogesterktebeton

hogesterktebeton

Op zoek naar hogesterktebeton voor uw bouwproject? Bij Jansen Beton bent u aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk, voorzien u van de juiste begeleiding en leveren het beton op tijd op de bouwlocatie, vanuit een van onze betoncentrales in Nederland. Hier kunt u op vertrouwen.

Maatwerk voor bouwen met hogesterktebeton

Als geen ander weten we bij Jansen Beton dat bij hogesterktebeton de combinatie van eigenschappen doorslaggevend is voor het resultaat. Ieder bouwproject vraagt om specifieke betoneigenschappen. Daar stemmen we het hoge sterkte betonmengsel zorgvuldig op af.

Deskundige begeleiding

Door onze jarenlange ervaring met hogesterktebeton mag u deskundig advies van ons verwachten over de optimale samenstelling voor uw toepassing. Onze betontechnoloog is zeer nauw betrokken bij het proces en u ontvangt van ons dan ook de juiste (technische) begeleiding gedurende het bouwproces.

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden met hogesterktebeton voor uw project te bespreken.

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”true”]

Gecertificeerde secundaire grondstoffen betonmortel

Levering hogesterktebeton op bouwlocatie

Hogesterktebeton lossen we op de gebruikelijke manier: met een betonpomp of mixerpomp, via de goot of met een kubel. Dit type betonmengsel stabiliseert snel, dus een continue en tijdige aanvoer is noodzakelijk. Uiteraard kunt u bij Jansen Beton hierop vertrouwen.

Toepassingen met hogesterktebeton

Door de kenmerkende eigenschappen kan hogesterktebeton breed ingezet worden. De zeer hoge sterkte maakt deze betonsoort uitermate geschikt voor hoogbouw. Doordat het beton een hoge druklast kan opnemen, is het mogelijk om hoge woon- en kantoorgebouwen slank te bouwen. Jansen Beton heeft dit beton bijvoorbeeld geleverd voor de Trudo Toren in Eindhoven.

De hoge dichtheid van hogesterktebeton zorgt er bovendien voor dat het beton een hoge slijtweerstand heeft, waardoor dus minder onderhoud nodig is. Niet voor niets wordt deze betonsoort dan ook veel toegepast in de wegenbouw en waterbouw.

 

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier