Infra

Bij de divisie Infra zijn we gespecialiseerd in duurzaam slopen, asbestsanering, grondwerken, bodemsanering en wegenbouw. Met onze deskundigheid, inzicht en het inzetten van de juiste materialen, bieden we de meest geschikte oplossing voor alle grondwerken. En ontmantelen we met zorg oude gebouwen en geven restmaterialen een nieuwe waarde doordat we ze direct hergebruiken of verwerken tot secundaire grondstof bij onze divisie Recycling.

Sloopwerken

Duurzaam en veilig slopen is een plicht naar milieu en maatschappij. Dat vinden onze opdrachtgevers en dat vinden wij ook.

Asbestsanering

Bij asbestsanering vertrouwt u op een specialist, met een Procescertificaat Asbestverwijdering, die alle ins en outs kent: Jansen Infra.

Grondwerken

Van het afgraven van grond tot het bouw- en woonrijp maken van terreinen. Vakkundig, deskundig en met het juiste materiaal.

Bodemsanering

Uw vervuilde grond voeren we af naar onze eigen recyclinginstallaties. U krijgt er schone grond en een bouwrijp perceel voor terug.

Wegenbouw

Wegenbouw en infrastructurele werken zijn ons specialisme. Zowel boven de grond als onder de grond krijgt u topkwaliteit. Keer op keer.

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier