Bodemsanering

Bodemsanering

Onze grondwerkzaamheden hebben als uitgangspunt dat u een goede basis krijgt om GWW-werkzaamheden op uw bouwterrein te kunnen uitvoeren. Voorafgaand aan de werkzaamheden voert een onafhankelijke partij een grondonderzoek uit. Uit het vooronderzoek blijkt regelmatig dat er vervuilde grond aanwezig is. Jansen Infra is gespecialiseerd in bodemsaneringen. Wij zorgen ervoor dat u kunt rekenen op schone bouwgrond.

Aanpak bodemverontreiniging 

Om te kunnen bouwen moet de grond schoon zijn. Om dit te kunnen bepalen is er grondonderzoek nodig. In de praktijk blijkt regelmatig dat de grond verontreinigd is met gevaarlijke stoffen, vaak veroorzaakt door bedrijven die in het verleden met zware metalen of chemische stoffen werkten. Vervuilde bodemlocaties met gezondheidsrisico’s worden gesaneerd.

Jansen Infra heeft jarenlange ervaring met bodemsanering en is in bezit van het Procescertificaat ‘Uitvoering van (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem’. De verontreinigde grond wordt conform de strikte saneringscondities door ons afgegraven en afgevoerd naar onze grondreinigingsinstallatie of thermische reinigingsinstallatie. Middels het reinigingsproces worden de verontreinigde deeltjes uit de grond verwijderd waardoor de grond weer schoon is en op circulaire wijze opnieuw toegepast kan worden als secundaire bouwstof.

De perfecte basis voor uw GWW-werkzaamheden

Jansen Infra regelt niet alleen de bodemsanering. Wij zorgen er ook voor dat de verontreinigde grond vervangen wordt door secundaire, schone grond of zand en dat u de perfecte basis krijgt voor het uitvoeren van GWW-werkzaamheden. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw terrein in een rap tempo volledig bouwrijp is. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier