Bijzondere betonnen helling voor fietswinkel Ruchpen

betonnen helling fietswinkel

Martens Tweewielers verhuist naar de binnentuin in Rucphen waar zij een bijzonder nieuwe fietswinkel neerzetten. De eyecatcher is de op maat gemaakte betonnen helling die de verbinding tussen de twee etages vormt. De betoncentrale van Jansen Beton in Etten-Leur leverde hiervoor het beton.

Unieke betonnen helling

Bouwbedrijf Gebroeders Nouws uit Sprundel durfde dit unieke project aan. Zij zijn de hoofdaannemer voor dit bouwproject en maakte tevens de op maat gemaakte bekisting voor de helling. De helling bevat een bocht en een stijgingspercentage van maar liefst 14% procent. Bezoekers aan de winkel kunnen hier proberen hoe het is om met hun nieuwe fiets te klimmen.

Perfecte samenwerking

Jansen Beton leverde de betonmortel voor de helling, in opdracht van onderaannemer Betonfiguratie B.V.. Zij hebben het beton verwerkt en geprint.

Toon Verbraak van Jansen Beton was nauw betrokken bij dit bijzondere project. Verbraak: ‘’in overleg met Betonfiguratie B.V. hebben wij geadviseerd welk type beton het meest geschikt was en wat de beste manier was om het te verpompen. Ik ben samen met onze betontechnoloog ter plaatse gaan kijken. Bij de stort hebben wij ook ondersteund. Enerzijds omdat de onderkant van de helling zichtwerk is en dus secuur moet gebeuren. Daarnaast voor het contact met de laadmeester omdat de aansluiting met het transport perfect moest zijn. En dat is gelukt, het resultaat is geweldig! Het was een perfecte samenwerking met Betonfiguratie B.V.’’.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een oplossing voor jouw bijzondere bouwproject? Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen en heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op.

betonnen helling fietswinkel betonnen helling fietswinkel

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier