Realisatie fietsbrug Laarveld te Weert

fietsbrug-laarveld-weert

In opdracht van Bersselaar Constructie BV werkt A. Jansen B.V.mee aan de realisatie van een nieuwe fietsbrug. Deze dient als ontsluiting van het fietsverkeer van de nieuwbouwwijk Laarveld in de gemeente Weert. De brug is maar liefst 55 meter lang en 6 meter breed.

De stalen fietsbrug wordt gerealiseerd door Bersselaar Constructie BV, de betonconstructie en landhoofden door De Vries Werkendam B.V. en de Openbare Verlichting door Electronic Power Control (EPC) B.V.

De opdracht aan A. Jansen B.V. bestaat o.a. uit:

  • Opbreekwerkzaamheden;
  • realisatie van grondwerken;
  • aanleg riolering, putten, kolken en goten;
  • realiseren van uitstroomvoorzieningen;
  • aanbrengen van asfaltverhardingen en straatwerk;
  • aanleg terreininrichting zoals betonnen traptreden, schanskorven en groenvoorzieningen.

Circulair beton

Onze divisie Jansen Beton is verantwoordelijk voor de levering van de betonmortel voor de fietsbrug, in opdracht van De Vries Werkendam. Hierbij wordt gestreefd naar een optimale mengverhouding met een toepassing van zoveel mogelijk secundaire grondstoffen.
 

Oplevering

In het voorjaar van 2021 werden de werkzaamheden door Jansen Infra opgestart. Vanaf december kunnen de eerste fietsers en voetgangers gebruik maken van de nieuwe brug.

De rupskraan van A. Jansen BV is uitgevoerd met een GPS systeem waardoor de grondwerkzaamheden sneller en nauwkeuriger door onze kraanmachinist uitgevoerd kunnen worden. Dit betekent wel dat de hoogtes vooraf in het GPS systeem ingelezen en geladen dienen te zijn.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier