Realisatie fietsbrug Laarveld te Weert

fietsbrug-laarveld-weert

In opdracht van Bersselaar Constructie BV werkt A. Jansen B.V. als onderaannemer van De Vries Werkendam B.V. mee aan de realisatie van een nieuwe fietsbrug. Deze dient als ontsluiting van het fietsverkeer van de nieuwbouwwijk Laarveld in de gemeente Weert en heeft een lengte van 55 meter en een breedte van 6 meter.

Hierbij zal de stalen fietsbrug worden gerealiseerd door Bersselaar Constructie BV, de betonconstructie en landhoofden door De Vries Werkendam B.V. en de Openbare Verlichting door Electronic Power Control (EPC) B.V.

De opdracht aan A. Jansen B.V. bestaat o.a. uit:

  • Opbreekwerkzaamheden;
  • realisatie van grondwerken;
  • aanleg riolering, putten, kolken en goten;
  • realiseren van uitstroomvoorzieningen;
  • aanbrengen van asfaltverhardingen en straatwerk;
  • aanleg terreininrichting zoals betonnen traptreden, schanskorven en groenvoorzieningen.

Circulair
Onze divisie Jansen Beton zal verantwoordelijk zijn voor de levering van de betonmortel voor de fietsbrug in opdracht van De Vries Werkendam. Hierbij wordt gestreefd naar een optimale mengverhouding waarbij zoveel mogelijk secundaire grondstoffen worden toegepast.
 

Status
De eerste week van mei zijn de werkzaamheden door Jansen Infra opgestart en zullen als alles volgens planning verloopt medio december dit jaar worden opgeleverd.

De rupskraan van A. Jansen BV is uitgevoerd met een GPS systeem waardoor de grondwerkzaamheden sneller en nauwkeuriger door onze kraanmachinist uitgevoerd kunnen worden. Dit betekent wel dat de hoogtes vooraf in het GPS systeem ingelezen en geladen dienen te zijn.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier