Beton Amsterdam

beton amsterdam

Betonleverancier Amsterdam en omgeving

Jansen Beton Amsterdam is onderdeel van A. Jansen B.V. Wij leveren gecertificeerd beton vanuit verschillende productielocaties in Nederland, waaronder onze betoncentrale in Amsterdam. Zo kunnen we diverse doelgroepen en segmenten bedienen in Amsterdam en omgeving: aannemers, vloerenbedrijven, funderingsbedrijven, wegenbouw en particulieren.

Betonmortel op maat

Waarvoor heeft u beton nodig? Voor ieder bouwproject bieden wij een geschikte oplossing. Onze betontechnologen zorgen ervoor dat het betonmengsel geheel aan uw wensen voldoet. Wij adviseren u vanaf het begin. Op deze manier weet u zeker dat het beton aan de nodige kwaliteitseisen, technische prestaties, en esthetische voorwaarden voldoet.

Neem direct contact met ons op voor beton op maat:

Contact

 

Snelle levering in regio Amsterdam

Samen kijken we waar en wanneer u het beton nodig heeft en stemmen daar de planning op af. Voor kleinere hoeveelheden betonmortel kunnen wij binnen 2 werkdagen leveren.

Particulieren en kleine klusbedrijven in Amsterdam en omgeving kunnen direct online beton bestellen via 123betonbestellen.nl.

Duurzaam beton

Wij werken hard aan beton met een lage milieu-impact en een zo laag mogelijke MKI-waarde. Daarom produceren we betonmengsels met zoveel mogelijk gerecycled zand, grind en betongranulaat. Reststromen uit bouw- en sloopwerken worden ingenomen door onze recyclingdivisie voor verwerking en reiniging. Daarna zijn deze gecertificeerde secundaire grondstoffen geschikt voor toepassing in betonmortel en betonproducten. Bij Jansen Beton blijven we continu doorontwikkelen om beton met een zo laag mogelijke milieubelasting te leveren.

In Amsterdam en omgeving kunnen we onder andere het volgende leveren:

  • Betonmortel met gerecycled materiaal
  • Cementloos geopolymeerbeton
  • Hogesterktebeton
  • Duurzame gietdekvloeren

Adres betoncentrale Amsterdam

Jansen Beton Amsterdam B.V.
Papierweg 5
1013 BL AMSTERDAM

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier