Beton Breda

beton breda

Betonleverancier regio Breda

Jansen Beton Breda is onderdeel van A. Jansen B.V. Wij leveren duurzaam en gecertificeerd beton vanuit verschillende betoncentrales in heel Nederland, waaronder de betoncentrale in Breda. Vanuit deze productielocatie kunnen we verschillende doelgroepen en segmenten in de regio Breda bedienen: aannemers, vloerenbedrijven, funderingsbedrijven, wegenbouw en particulieren.

Betonmortel op maat

Voor elk bouwproject leveren wij een geschikte oplossing. Onze betontechnologen zijn vanaf het begin betrokken en stemmen het betonmengsel zo samen dat het geheel aan uw wensen voldoet. Wij adviseren u vanaf het begin. Dan weet u ook zeker dat het beton aan de nodige kwaliteitseisen, technische prestaties, en esthetische voorwaarden voldoet.

Neem direct contact met ons op. Wij staan voor u klaar:

Contact

 

Snelle levering in regio Breda

Samen kijken we waar en wanneer u het beton nodig heeft en stemmen daar de planning voor de productie en levering op af.

Particulieren en kleine klusbedrijven in Breda en omgeving kunnen direct online beton bestellen via 123betonbestellen.nl.

Duurzaam beton

Wij werken hard aan beton met een lage milieu-impact en een zo laag mogelijke MKI-waarde. Daarom produceren we beton met zoveel mogelijk gerecyclede grondstoffen: zand, grind en betongranulaat afkomstig uit bouw- en sloopwerkzaamheden.

Deze reststromen verwerkt de divisie Jansen Recycling tot gecertificeerde secundaire grondstoffen voor een nieuwe toepassing in betonmortel en betonproducten.

Bij Jansen Beton blijven we onze productieprocessen continu verbeteren om beton met een zo laag mogelijke milieubelasting te leveren.

In Breda en omstreken leveren we onder andere:

  • Betonmortel met gerecycled materiaal
  • Cementloos geopolymeerbeton
  • Hogesterktebeton
  • Duurzame gietdekvloeren

Adres betoncentrale Breda

Jansen Beton B.V.
Zeedijk 41
4871 NM ETTEN-LEUR

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier