Beton Eindhoven

beton Eindhoven

Betonleverancier Eindhoven en omgeving

Op het industrieterrein Ekkersrijt in Eindhoven staat de betoncentrale van Jansen Beton. Vanuit deze productielocatie leveren wij beton voor diverse doelgroepen en segmenten in Eindhoven en omgeving: aannemers, vloerenbedrijven, funderingsbedrijven, wegenbouw en particulieren.

Jansen Beton Eindhoven is onderdeel van A. Jansen B.V. Wij leveren gecertificeerd beton vanuit verschillende betoncentrales in Nederland. Ook vanuit Eindhoven

Betonmortel op maat

Voor elk bouwproject leveren wij een geschikt betonproduct, dat we geheel op uw wensen afstemmen. Onze betontechnologen begeleiden en adviseren u vanaf het begin. Zo weet u bovendien zeker dat het betonmengsel aan de nodige kwaliteitseisen, technische prestaties en esthetische voorwaarden voldoet.

Neem vandaag nog contact met ons op:

Contact

 

Snelle levering in regio Eindhoven

Waar en wanneer heeft u het beton precies nodig? Dit bekijken we samen. Wij nemen de productie en levering van het beton vervolgens op in de planning.

Kleinere hoeveelheden betonmortel kunnen wij binnen enkele werkdagen leveren. Klusbedrijven en particulieren in de regio Eindhoven kunnen eenvoudig online beton bestellen via 123betonbestellen.nl.

Duurzaam beton

Bij Jansen Beton produceren we betonmengsels met zoveel mogelijk herbruikbare grondstoffen. Daardoor realiseren we beton met een zo laag mogelijke milieu-impact en MKI-waarde, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit.

Restafval uit de bouw en sloop verwerkt onze divisie Jansen Recycling tot secundaire zand, grind en betongranulaat. Deze grondstoffen zijn vervolgens gecertificeerd en geschikt voor een nieuwe toepassing in betonmortel en betonproducten.

Wij blijven onze productieprocessen continu doorontwikkelen om beton met een zo laag mogelijke milieubelasting te leveren.

In regio Eindhoven leveren we onder andere:

  • Betonmortel met gerecycled materiaal
  • Cementloos geopolymeerbeton
  • Hogesterktebeton
  • Duurzame gietdekvloeren

Adres betoncentrale Eindhoven

Jansen Beton B.V.
Ekkersrijt 1502
5692 AM SON

 

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier