Beton Helmond

beton Helmond

Betonleverancier regio Helmond

Voor diverse doelgroepen en segmenten in regio Helmond leveren wij beton vanuit de betoncentrale Helmond. Aannemers, vloerenbedrijven, funderingsbedrijven, wegenbouw en particulieren kunnen bij ons terecht voor betonspecie voor diverse toepassingen en persoonlijk advies.

Jansen Beton Helmond valt onder de overkoepelende organisatie A. Jansen B.V. en levert beton vanuit verschillende productielocaties in Nederland. Ook in Helmond.

Betonmortel op maat

Het beton dat u nodig heeft wordt geheel aan uw wensen afgestemd. Een betontechnoloog kijkt vanaf het begin van het proces mee en voorziet u van een gepast advies. Bovendien weet u dan zeker dat het beton aan de nodige kwaliteitseisen, technische prestaties en esthetische voorwaarden voldoet.

Neem direct contact met ons op voor betonmortel op maat:

Contact

 

Snelle levering in regio Helmond

We komen samen overeen wanneer en waar het beton precies nodig heeft. Dit nemen wij op in de planning, zodat u tijdig weet waar u aan toe bent.

Particulieren en kleine klusbedrijven in de regio Helmond bestellen online beton in drie eenvoudige stappen via 123betonbestellen.nl.

Duurzaam beton

Wij produceren beton met zoveel mogelijk gerecyclede materialen, zoals secundair zand, grind en betongranulaat. Deze grondstoffen komen van bouw- en sloopwerkzaamheden en worden verwerkt door onze divisie Jansen Recycling. Daarna zijn deze gecertificeerde grondstoffen herbruikbaar als toeslagmateriaal in beton en betonproducten.

Op deze manier werken wij hard aan beton met een zo laag mogelijke MKI-waarde. We blijven werken aan verdere verduurzaming van onze betonmengsels om natuurlijke bronnen zo min mogelijk te belasten. Zo nemen we onze verantwoordelijkheid voor de bebouwde omgeving van de toekomst.

In Helmond en omgeving leveren we onder andere de volgende betonproducten:

  • Betonmortel met gerecycled materiaal
  • Cementloos geopolymeerbeton
  • Hogesterktebeton
  • Duurzame gietdekvloeren

Adres betoncentrale Helmond

Jansen Beton B.V.
Beemdweg 1
5705 BJ HELMOND

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier