Beton Tilburg

beton tilburg

Betonleverancier omgeving Tilburg

Op het grootste industrieterrein in Tilburg, de Vossenberg, vindt u de betoncentrale van Jansen Beton. Vanuit deze productielocatie leveren wij beton voor diverse doelgroepen en segmenten in Tilburg en omgeving: aannemers, vloerenbedrijven, funderingsbedrijven, wegenbouw en particulieren.

Jansen Beton is onderdeel van A. Jansen B.V. Wij leveren gecertificeerd beton vanuit verschillende betoncentrales in Nederland, waaronder betoncentrale Tilburg.

 

Betonmortel op maat

Voor elk bouwproject een geschikte oplossing. Waar bent u precies naar op zoek? Onze betontechnologen zijn vanaf het begin betrokken om te komen tot de juiste samenstelling van het beton, die geheel op uw wensen is afgestemd. Wij adviseren u vanaf het begin. Dan weet u zeker dat het beton aan de nodige kwaliteitseisen, technische prestaties, en esthetische voorwaarden voldoet.

 

Duurzaam beton

De betonmengsels die wij produceren bevatten zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Daardoor heeft ons beton een erg lage MKI-waarde.

Het gerecyclede materiaal is afkomstig van restafval uit bouw- en sloopwerkzaamheden. Deze reststromen worden eerst verwerkt in de reinigingsinstallaties bij Jansen Recycling tot gecertificeerd secundair zand, grind en betongranulaat. Vervolgens zijn de grondstoffen klaar om in te zetten als toeslagstof in betonmortel en betonproducten.

Wij streven ernaar om betonmortel te leveren met een zo laag mogelijke milieu-impact. Bij Jansen Beton blijven we continu doorontwikkelen om onze betonmortel en betonproducten verder te verduurzamen.

In regio Tilburg leveren we onder andere:

  • Betonmortel met gerecycled materiaal
  • Cementloos geopolymeerbeton
  • Hogesterktebeton
  • Duurzame gietdekvloeren

Snelle levering in regio Tilburg

Samen met u bekijken we wanneer het beton is gewenst op locatie. Daar stemmen we de productie en de levering op af.

Kleine klusbedrijven en particulieren in en rondom Tilburg kunnen eenvoudig online beton bestellen via 123betonbestellen.nl. Kleine hoeveelheden betonmortel leveren we gewoonlijk binnen twee werkdagen.

 

Adres betoncentrale Tilburg

Jansen Beton B.V.
Heliosstraat 4
5048 CB TILBURG

 

Contact

Neem direct contact op met de betoncentrale in Tilburg via +31 (0)88 877 87 98 of door een bericht te sturen naar planning.west@jansenbetonbv.com. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier