Beton Tilburg

beton tilburg

Betonleverancier omgeving Tilburg

Jansen Beton levert gecertificeerd beton voor diverse doelgroepen en segmenten in Tilburg en omgeving: aannemers, vloerenbedrijven, funderingsbedrijven, wegenbouw en particulieren.

Jansen Beton is onderdeel van A. Jansen B.V. Wij leveren gecertificeerd en duurzaam beton vanuit verschillende betoncentrales, waaronder in regio Tilburg.

Betonmortel op maat

Voor elk bouwproject een geschikte oplossing. Waar bent u precies naar op zoek? Onze betontechnologen zijn vanaf het begin betrokken om te komen tot de juiste samenstelling van het beton, die geheel op uw wensen is afgestemd. Wij adviseren u vanaf het begin. Dan weet u zeker dat het beton aan de nodige kwaliteitseisen, technische prestaties, en esthetische voorwaarden voldoet.

Neem direct contact met ons op voor advies op maat:

Contact

 

Snelle levering in regio Tilburg

Samen met u bekijken we wanneer het beton is gewenst op locatie. Daar stemmen we de productie en de levering op af.

Kleine klusbedrijven en particulieren in en rondom Tilburg kunnen eenvoudig online beton bestellen via 123betonbestellen.nl. Kleine hoeveelheden betonmortel leveren we gewoonlijk binnen twee werkdagen.

Duurzaam beton

De betonmengsels die wij produceren bevatten zoveel mogelijk gerecycled materiaal. Daardoor heeft ons beton een erg lage MKI-waarde.

Het gerecyclede materiaal is afkomstig van restafval uit bouw- en sloopwerkzaamheden. Deze reststromen worden eerst verwerkt in de reinigingsinstallaties bij Jansen Recycling tot gecertificeerd secundair zand, grind en betongranulaat. Vervolgens zijn de grondstoffen klaar om in te zetten als toeslagstof in betonmortel en betonproducten.

Wij streven ernaar om betonmortel te leveren met een zo laag mogelijke milieu-impact. Bij Jansen Beton blijven we continu doorontwikkelen om onze betonmortel en betonproducten verder te verduurzamen.

In regio Tilburg leveren we onder andere:

  • Betonmortel met gerecycled materiaal
  • Cementloos geopolymeerbeton
  • Hogesterktebeton
  • Duurzame gietdekvloeren

Contact

Beton nodig in omgeving Tilburg? Neem direct contact op met ons op!

Contact

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier