Eco2floor

eco2floor gietdekvloeren A. Jansen B.V.

Eco2floor gietdekvloeren bieden een duurzame basis voor ieder (woning)bouwproject. Niet alleen door de milieuvriendelijke materiaalkeuze; de gietvloeren zijn ook eenvoudig aan te brengen, gaan lang mee en zijn aan het eind van de levensduur 100% recyclebaar. Jansen Beton is dealer van eco2floor en daarmee onderdeel van een landelijk netwerk aan gecertificeerde betoncentrales en erkende verwerkers van dit product.

Eco2floor voor uw project?

U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies en afname van de eco2floor gietdekvloeren. Een verwerker bij u in de regio levert de mortel per truckmixer op locatie.

Neem contact op

 

Duurzame gietdekvloeren

Eco2floor bestaat uit materialen met een lage milieu-impact. In traditionele gietvloeren wordt cement toegepast als bindmiddel. Bij de productie van cement komt veel CO2 vrij. Eco2floor gietdekvloeren bevatten in plaats van cement het bindmiddel eco2cem, bestaande uit gemalen gegranuleerde hoogovenslak (GGHS). Dit is een zuiver restproduct uit de staalindustrie.

 

Gunstige kenmerken eco2Floor

Naast duurzame en hoogwaardige grondstoffen heeft eco2floor andere gunstige kenmerken:

  • Snelle droogtijd waardoor de vloer na 24 uur al beloopbaar is en belastbaar vanaf 72 uur.
  • Snel en eenvoudig aan te brengen onder arbeidsvriendelijke omstandigheden; eco2floor kan staand worden gegoten, vloeit makkelijk uit en is eenvoudig vlak te maken.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de bouwtijd aanzienlijk kan worden verkort.

 

Toepassingen eco2floor

Eco2floor is door het verwerkingsgemak toepasbaar voor zowel kleine als grote binnenruimtes, in woningen, kantoorpanden en bedrijfshallen. Ook ondervindt het materiaal nagenoeg geen krimp en is door de goede warmtegeleiding uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Voor de eindafwerking zijn cementgebonden primers en tegellijm prima te gebruiken in combinatie met eco2floor.

 

Circulariteit

Ook is eco2floor aan het einde van de levensduur volledig recyclebaar. Daarmee draagt het toepassen van eco2floor gietdekvloeren bij aan een duurzame en circulaire bouwsector. Eco2floor is bijvoorbeeld toegepast voor de bouw van klimaatbestendige woningen in Ecodorp Boekel.

Landelijk netwerk

Jansen Beton is dealer van eco2floor. Wij zijn onderdeel van een landelijk netwerk aan gecertificeerde betoncentrales en erkende verwerkers van eco2floor. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en prijsopgave. Onze specialisten helpen u graag verder.

Neem contact op

 

Partner:

ecocem--partner-logo

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier