Legioblock

Iedereen kent legoblokjes: handig stapelbaar vanwege de uitsparing aan de onderkant en de noppen aan de bovenkant. A. Jansen B.V. produceert ze in een groter en zwaarder formaat. Stapelbare betonblokken, gemaakt van beton dat in eigen huis is gerecycled.

Legioblocken zijn eenvoudig te stapelen zonder gebruik van cement of bevestigingsmateriaal en prima geschikt voor bijvoorbeeld keerwanden, opslagboxen, scheidingswanden, sleufsilo’s, zoutloodsen en industriehallen.

Met ruim 30 jaar ervaring en een productie en levering van meer dan 2.500.000 blokken in West Europa, de USA en Azië, mogen wij ons dé specialist en marktleider noemen. En daar zijn we trots op! Al deze kennis en ervaring passen wij toe ten behoeve van uw project. Van het bouwen van een simpele muur tot aan het volledig opleveren van zeer grote logistieke hallen met schuifdaken.

Legioblock

Certificering

Kwaliteit is een belangrijke pijler in het beleid en de werkwijze van A. Jansen B.V.. Het vormt de basis voor langdurige samenwerking en is een essentiële voorwaarde voor continuïteit van de onderneming. A. Jansen B.V. streeft naar een hoge mate van kwaliteitsbesef in alle lagen van de organisatie.

Overzicht certificeringen

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier