Funderingsbeton voor groot warehouse Dordrecht

funderingsbeton warehouse

Op bedrijventerrein Krabbegors in Dordrecht, pal aan de Oude Maas, wordt het grote nieuwe distributiecentrum ‘Lighthouse’ gerealiseerd. Wij leveren het beton voor de funderingspalen.

Funderingsbeton

Onze betonmixers rijden dagelijks vanuit de betoncentrale in Etten-Leur af en aan naar de locatie. De betonmortel wordt gelost in een stationaire mixer, voordat het wordt toegepast. Wij werken in opdracht van Vroom Funderingstechnieken, die de funderingspalen plaatst.

DC Lighthouse

Het nieuwe distributiecentrum wordt maar liefst ruim 27.000 m2 groot, waarvan het grootste deel opslagruimte wordt voor goederen. Daarnaast is 1500 m2 van het gebouw bestemd als kantoorruimte en komen er 169 parkeerplaatsen.

DC lighthouse bevindt zich straks in het epicentrum van de zakelijke activiteit in dit gebied, nabij Dordrecht Distripark en Business Park Groote Lindt. Met een directe verbinding naar de haven en de snelwegen A15 en A16 dichtbij is er ook een ideale logistieke verbinding richting Duitsland en België.

Duurzaam beton

Jansen Beton is onderdeel van A. Jansen B.V., alle disciplines onder één dak. Vanuit sloop-, infra- en grondwerk komen reststromen beschikbaar die we zelf reinigen in onze recyclinginstallaties tot gecertificeerde secundaire grondstoffen. Deze passen we toe in onze betonmortel en betonwaren. Gerecycled beton waarbij we rekening houden met het klimaat en het milieu, zonder in te leveren op kwaliteit.

Advies op maat

Bent u geïnteresseerd in ons beton voor uw bouwproject? Vanuit onze betoncentrales in Eindhoven, Helmond, Tilburg, Etten-Leur en Amsterdam kunnen we ook bij u leveren. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor meer informatie en advies op maat.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier