Handmatig slopen loods FrieslandCampina

Op de productielocatie van Friesland Campina aan de Gulberg in Nuenen sloopt Jansen Infra de oude dipper ruimte. Dit is een ca. 160m2 inpandige loods, waar machines stonden opgesteld. De wanden, plafond, betonnen verdiepingsvloer en staalconstructie slopen en demonteren we handmatig.

Handmatig slopen

Alle onderdelen van de inpandige loods verwijderen we handmatig en voeren we gescheiden af, zoals sandwichpanelen. Ook de 20cm dikke betonnen verdiepingsvloer slopen we handmatig.

Alle afkomende materialen, zoals het betonpuin, bouw- en sloopafval en dakleer voeren we af naar onze recyclingvestiging. Hier verwerken we de afvalstromen tot nieuwe grond- en bouwstoffen. Dit secundaire gecertificeerde materiaal zetten we in voor onze eigen betonproductie en betonwaren.

Demontage staalconstructie

Na het strippen van de losse onderdelen en de betonconstructie blijft de staalconstructie over. Deze zetten we handmatig los en voeren we af naar ons bedrijventerrein, waar die in zijn geheel wordt hergebruikt.

handmatig slopen

Vergroten productiecapaciteit

Op de productielocatie in Nuenen produceert Friesland Campina producten op basis van (plantaardige) room, sauzen en roomproducten voor bakkerijen en horeca. Ieder jaar groeit het productievolume op deze vestiging met 10%. Daarom investeert Friesland Campina veel in de fabriek en de (ongeveer 175) medewerkers.

Met de sloop van de oude, inpandige loods wordt meer capaciteit vrijgemaakt voor nieuwe productielijnen en/of opslag.

Aandacht voor veiligheid en kwaliteit

Tijdens de sloopwerkzaamheden blijven de activiteiten in de fabriek gewoon doorgaan. Daarom werken we volgens de hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsregels van de voedingswarenindustrie. We maken de ruimte regelmatig schoon met een industriële stofzuiger en we hebben stofwanden geplaatst, om de slooplocatie af te schermen van de fabriek. En wanneer we daar buiten moeten treden dragen we beschermende middelen, zoals een haarnetje. Daarnaast maken uitsluiten gebruik van elektrisch materieel.

Contact

Jansen Infra heeft ruime ervaring op het gebied van circulair sloopwerken, totaalsloop en renovatiesloop. Waarmee kunnen wij u helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier