Nieuw groen hoofdkantoor voor Océ

Oce; bouwrijp; woonrijp

BAM Bouw en Techniek bouwt het nieuwe hoofdkantoor van Océ in Venlo. Het negen-verdiepingen tellende gebouw biedt straks plaats aan ruim 500 medewerkers. In opdracht van BAM Bouw en Techniek verzorgt Jansen Infra het bouw- en woonrijp maken van 18.000m2 grote terrein.

Grondwerkzaamheden met een gesloten grondbalans

Vorig jaar is Jansen Infra begonnen met de grondwerkzaamheden. Het terrein is inmiddels geëgaliseerd en op niveau gebracht. Ook zijn de rioleringen en nutsvoorzieningen aangelegd en is er een start gemaakt met de aanleg van de wegen op het terrein. Een bijzonder detail in dit project is dat er sprake is van een ‘gesloten grondbalans’, waarbij het vrijgekomen materiaal uit de grondwerkzaamheden zoveel mogelijk hergebruikt wordt voor de nieuw te realiseren voorzieningen.

Aanleg van het parkeerterrein

In een latere fase leggen wij het parkeerterrein aan, die ruimte moet bieden aan zo’n 400 voertuigen. Jansen Infra verzorgt tevens de bestrating van het parkeerterrein, verlichting en inrichtingsonderdelen zoals slagbomen.

Woonrijp maken van de kantooromgeving

Zodra BAM Bouw en Techniek de bouw van het kantoor gerealiseerd heeft, kan Jansen Infra de ruimte direct rond het nieuwe hoofdkantoor woonrijp maken. Naar verwachting wordt in het voorjaar van volgend jaar het pand officieel geopend.

 

Contact aanvraag

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier