Monolietvloer voor nieuw logistiek centrum ASML

Als je vanuit knooppunt de Hogt (A2/A67) richting de Belgische grens rijdt, kun je er niet omheen. Je oog valt direct op de enorme hoeveelheid bouwactiviteiten op het bedrijfsterrein van ASML in Veldhoven. Aan de westzijde van de locatie bouwt BMV  een nieuw logistiek centrum voor het hightechbedrijf.

Geen standaard bedrijfshal

Het distributiecentrum wordt geen standaard ‘halletje’, maar een 43.500 m² – zeg maar 6 voetbalvelden – grote bedrijfshal met 1.500 m² aan kantoorruimte. In opdracht van BMV levert Jansen Beton de betonmortel voor de bouw van het nieuwe distributiecentrum.

Monolietvloer van hoge kwaliteit

Gezien de grootte van het pand, levert Jansen Beton maar liefst 28.500 m3 aan betonmortel. Het beton wordt o.a. gebruikt voor de fundering maar het merendeel is bestemt voor de betonvloer in het pand. De monolithische afwerking met een vlindermachine zorgt voor een mooi egaal en glad vloeroppervlak. Een monolietvloer is van hoge kwaliteit: het gaat langer mee, kan zwaarder belast worden en is eenvoudiger schoon te maken. Ideaal voor de opslag en distributie van ultramoderne machines.

Duurzaam betonmortel

In het betonmortel van Jansen Beton worden hoofdzakelijk gecertificeerde secundaire bouw(grond)stoffen toegepast die ontstaan door reststromen uit sloopwerkzaamheden van bouwwerken en wegenbouw te recyclen. Hierdoor kunnen wij duurzame grondstoffen produceren, zoals schoon zand en grind. Deze gecertificeerde eindproducten worden als hoogwaardig toeslagmateriaal gebruikt in ons beton.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier