Overdekte opslagloods met Legioblock®

opslagloods; afval; recycling, rd4; legioblock

Legioblock bouwt een nieuwe overdekte op- en overslagloods voor Rd4 met de kenmerkende duurzame en stapelbare betonblokken. Rd4 is een publieke reinigingsdienst en actief in de provincie Limburg.

Metalen dakconstructie

In de loods worden verschillende afvalstromen, waaronder hout en papier, opgeslagen. De afvalstromen zijn weersgevoelig mogen niet nat worden. Een metalen dakconstructie zorgt ervoor dat de materialen droog blijven.

Ruim 10 meter hoog

Typerend aan de loods is de 10 meter hoge wandconstructie. De hoogte van de loods zorgt ervoor dat de vrachtwagens eenvoudig de loods in- en uit kunnen rijden voor het laden en lossen. Ook voor andere voertuigen is de loods hoog genoeg en zijn de afvalstromen makkelijk bereikbaar. Onder begeleiding van een hoogwerker worden de laatste rijen van de loods geplaatst met een telescoopkraan.

Brandveilige opslag

Afvalstromen zijn vaak brandgevoelig dus een veilige inrichting van de loods en het terrein is belangrijk. De stapelbare betonblokken van Legioblock zijn klasse A1 brandwerend en voorkomen het door- en overslaan van een eventuele brand op het terrein van Rd4.

Totaaloplossing

De loods van Rd4 is een goed voorbeeld van de totaaloplossing die Legioblock biedt. Voor het beste resultaat bieden wij ondersteuning in elke fase – van idee tot realisatie. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier