Renovatiesloop en grondwerk studentenwoningen

renovatiesloop

Jansen Infra voert de renovatiesloop en grondwerkzaamheden uit voor het kantoorgebouw Boschdijk Veste. Het bestaande kantoorpand wordt getransformeerd naar een appartementencomplex met 250 studentenkamers.

Bouw studentenwoningen

Op de hoek Boschdijk-Zernikestraat bouwt Xior Student Housing het gebouw om tot een complex met zelfstandige studentenstudio’s. De Belgische specialist in studentenhuisvesting is vertegenwoordigd in steden met universiteiten en hogescholen. Daar hoort Eindhoven ook zeker bij. Xior heeft in Eindhoven al het studentenpand The Spot met 90 eenheden, gelegen aan de Kronehoefstraat.

Duurzame renovatiesloop

De bouw wordt gerealiseerd door Houta. In opdracht van het uitvoerend bouwbedrijf slopen we eerst het pand gedeeltelijk, waarbij veel aandacht uitgaat naar duurzaam slopen. Daarmee bedoelen we dat we alle bouwonderdelen die herbruikbaar zijn sorteren en afvoeren naar erkende verwerkers. Een gedeelte van het betonpuin en bouwafval nemen we zelf in op onze recyclingdivisie. Daar reinigen en verwerken we het tot grondstoffen die we toepassen in betonmortel en betonproducten.

De duurzame gedachte zie je straks ook in de nieuwbouw terug. Zo wordt het gebouw uiteindelijk geheel gasvrij verwarmd met warmtepompen.

Planning

Als alles volgens planning verloopt zijn we eind 2022 klaar met de renovatie sloopwerkzaamheden. Deze werkzaamheden doen we in goed overleg met het bouwbedrijf, zodat zij de bouwwerkzaamheden al kunnen starten op plaatsen waar het sloopwerk klaar is. Op deze manier kan er het meest efficiënt gewerkt worden, zodat een zo kort mogelijke doorlooptijd voor de transformatie nodig is.

Contact

Jansen Infra is specialist in sloopwerken, waarbij een duurzame werkwijze hoog in het vaandel staat. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier