Sloop voormalig gemeentehuis Geffen

sloop gemeentehuis maasdonk

In opdracht van Gemeente Oss sloopt Jansen Infra het voormalige gemeentehuis Maasdonk in Geffen. Met de verwijdering van een stukje historie door de sloop gemeentehuis, maken we plaats voor vernieuwing in het dorp. Op deze locatie wordt ”bouwproject Raadhuys” gerealiseerd. Het Raadhuys, dat naar verwachting in het voorjaar van 2024 wordt opgeleverd, bestaat uit een appartementencomplex met een horecazaak en acht rijwoningen.

Handmatig demonteren

Na jaren van voorbereiding en oponthoud door de aanwezigheid van vleermuizen kon dit bouwproject begin oktober 2022 eindelijk starten. Maar voordat er gebouwd kan worden slopen we eerst het oude gemeentehuis. Na een kleinschalige asbestsanering hebben we de rest van het interieur handmatig gestript. Hierbij wordt 99 procent van het vrijgekomen materiaal als herbruikbare bouwmaterialen afgevoerd.

Totaalsloop gemeentehuis

Nadat het gebouw van binnen kaal was konden we met de kraanmachine aan de slag. Hiermee breken we het resterende geraamte van het gebouw en de diepe kelder af. Eind 2022 moet het hele gebouw gesloopt zijn en hebben we het terrein geëgaliseerd. Daarna kan het bouwbedrijf beginnen.

Contact duurzaam slopen

Op zoek naar een duurzaam sloopbedrijf? Bij A. Jansen B.V. bent u aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met duurzame totaalsloop én renovatiesloop. Kenmerkend voor onze organisatie is de circulaire werkwijze bij sloopwerken gericht op de herbruikbaarheid van bestaande grondstoffen te maximaliseren. Door reststromen te beschouwen als nieuwe bouwstenen, zorgen we voor een minimale impact op het milieu en vernietiging van natuurlijke grondstoffen.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kunnen wij u helpen?

Voor persoonlijk advies belt u naar:
Of stel uw vraag via het contactformulier
Contactformulier